Secretarul Primariei Hlipiceni, reclamat la prefectul Cristian Roman!

Secretarul Primariei Hlipiceni, reclamat la prefectul Cristian Roman!

 Prefectura Botosani  

Prefectul de Botosani, Cristian Roman, s-a confruntat chiar in prima zi de lucru la Prefectura cu o sesizare cu privire la activitatea unui secretar de primarie, reclamantul fiind un fost angajat al institutiei administrative locale.

S-a primit o sesizare la adresa secretarului de la Hlipiceni. Petitia a ajuns la domnul prefect Roman si dumnealui a dispus sa se ia masuri pentru deplasarea corpului de control in zona si sesizarea comisiei de disciplina, daca se impune. Fapta reclamata de acel cetatean care ar fi fost salariat la primarie se refera la neeliberarea cartii sale de munca de un an de zile. Daca este asa, acest lucru reprezinta un abuz din partea secretarului, a declarat David Salgau, subprefect de Botosani.

De altfel, prefectul Cristian Roman anuntase, inca de la instalarea in functie, ca in februarie vor fi demarate controale la primariile din judet. Controlul va incepe, se pare, de la Primaria Hlipiceni.

Anul trecut, mai multe nereguli in activitatea secretarilor din judet au iesit la iveala dupa demararea unor astfel de controale.

Opt secretari de primarii au fost adusi in fata comisiei de disciplina si sanctionati, majoritatea cu diminuarea lefurilor. Cele mai grave abateri s-au inregistrat anul trecut la secretari din Santa Mare, Ripiceni si Mihaileni.

Daca aceiasi secretari vor fi gasiti acum cu abateri noi, acestia risca sa isi piarda locul de munca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prima reactie a Presedintiei: Lipsa de claritate in prezentarea raportului lui Tudorel Toader

astăzi, 20:20
264

Evaluarea activitatii DNA si a conducerii sale de catre presedintele Klaus Iohannis difera de cea a ministerului Justitiei, a precizat joi seara Administratia prezidentiala, care acuza o "lipsa de cla...

Tudorel Toader: Declanşez procedura de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA

astăzi, 19:23
245

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat joi seara un raport privind "activitatea manageriala la DNA", la finalul caruia a anuntat ca declanseaza procedura de revocare a procurorului...

Duminică de poveste la Teatrul Vasilache: "Capra cu trei iezi"

astăzi, 18:24
75

Duminică, 25 februarie 2018, cei mici sunt așteptați la Teatrul "Vasilache", pentru a viziona spectacolul "Capra cu trei iezi", adaptare după Ion Creangă, dramatizar...