Secretarul Primariei Hlipiceni, reclamat la prefectul Cristian Roman!

Secretarul Primariei Hlipiceni, reclamat la prefectul Cristian Roman!

 Prefectura Botosani  

Prefectul de Botosani, Cristian Roman, s-a confruntat chiar in prima zi de lucru la Prefectura cu o sesizare cu privire la activitatea unui secretar de primarie, reclamantul fiind un fost angajat al institutiei administrative locale.

S-a primit o sesizare la adresa secretarului de la Hlipiceni. Petitia a ajuns la domnul prefect Roman si dumnealui a dispus sa se ia masuri pentru deplasarea corpului de control in zona si sesizarea comisiei de disciplina, daca se impune. Fapta reclamata de acel cetatean care ar fi fost salariat la primarie se refera la neeliberarea cartii sale de munca de un an de zile. Daca este asa, acest lucru reprezinta un abuz din partea secretarului, a declarat David Salgau, subprefect de Botosani.

De altfel, prefectul Cristian Roman anuntase, inca de la instalarea in functie, ca in februarie vor fi demarate controale la primariile din judet. Controlul va incepe, se pare, de la Primaria Hlipiceni.

Anul trecut, mai multe nereguli in activitatea secretarilor din judet au iesit la iveala dupa demararea unor astfel de controale.

Opt secretari de primarii au fost adusi in fata comisiei de disciplina si sanctionati, majoritatea cu diminuarea lefurilor. Cele mai grave abateri s-au inregistrat anul trecut la secretari din Santa Mare, Ripiceni si Mihaileni.

Daca aceiasi secretari vor fi gasiti acum cu abateri noi, acestia risca sa isi piarda locul de munca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevi botoşăneni descoperiţi cu păduchi!

astăzi, 07:44
633

Triajul epidemiologic efectuat la începutul acestui an şcolar în unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani a scos la iveală faptul că, în anul 2017, în...

Şef nou la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani

astăzi, 07:25
1054

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani are, de săptămâna aceasta, un nou prim.procuror. Numirea unui nou şef la Parchet vine după suspendarea Ralucăi Stăncescu, trimisă de cur&...

Sâmbătă vor fi decernate premiile Societății Culturale "Steaua Nordului", Botoșani 2017

Luni, 16 Octombrie 2017
228

Sâmbătă, 21 octombrie a.c., orele 11,00 - cu susținerea financiară a Consiliului Local al municipiului Botoșani (proiect cu finanțare nerambursabilă) și cea logistică a Consiliului Jude...