Se intampla in Romania: A facut o solicitare la primarie si a primit raspuns dupa 12 ani!

In raspunsul venit dupa 12 ani, romanul a fost anuntat ca "notificarea a fost tardiv formulata", dar si ca... poate contesta in 30 de zile raspunsul primariei.

Se intampla in Romania: A facut o solicitare la primarie si a primit raspuns dupa 12 ani!

Mai bine mai tarziu decat niciodata? Asa pare ca a gandit Primaria Sinaia, care a raspuns solicitarii unui cetatean dupa 12 ani.

Horia Petrovan spune ca a trimis o notificare adresata Primariei Sinaia in data de 21 septembrie 2005 pentru a lamuri o situatie legata de o mostenire de la strabunicii sai, arata Adevarul.

Potrivit legii, omul trebuia sa primeasca raspuns in 30 de zile, dar l-a primit dupa 12 ani.

"Am si uitat ca depusesem solicitarea. M-a sunat sotia sa-mi spuna ca a primit un plic de la Primaria din Sinaia si ca nu stie despre ce ar putea fi vorba. Cand mi-a citit-o am inceput sa rad. Era un raspuns la o cerere pe care eu o trimisesem prin 2005! La acea data eu rugasem un avocat sa se ocupe de situatia unor cladiri care s-au aflat in proprietatea strabunicilor mei si pe care le confiscase regimul comunist. Intentionam sa aflu daca pot fi despagubit intr-un fel, fie cu un alt teren, fie in bani, avand in vedere ca acele imobile au fost daramate intre timp, iar in locul lor a fost contruit un hotel.

Nu-mi faceam prea mari sperante, dar am zis sa incerc. Imi luasem gandul ca acesta situatie va putea fi rezolvata intr-un fel sau altul. De altfel si in raspunsul Primariei, venit dupa 12 ani, am fost anuntat ca notificarea mea a fost tardiv formulata", a explicat Horia Petrovanu.

In document, barbatul, care lucreaza in afara tarii in prezent, este anuntat si ca poate contesta in 30 de zile raspunsul primariei.

Sursa citata precizeaza ca primaria din Sinaia nu a oferit un punct de vedere referitor la acest lucru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cheltuieli uriase in Parlament: Cine a incasat cei mai multi bani!

astăzi, 15:23
381

Camera Deputatilor a cheltuit, in luna octombrie, peste sapte milioane de lei pentru salariile parlamentarilor, deplasarile in afara tarii, diurne, cazare, transport, telefoane si birourile alesilor d...

VIDEO Cum ieși din zapadă dacă nu ai lopată?

astăzi, 13:48
931

Zapada ți-a făcut o bucurie și ți-a blocat mașina, iar utilajele de deszăpezire au desăvârșit opera, ridicând în jurul mașinii un zid de nepătruns? Trebuie să știi că po...

INS: Salariile din administrație, mai mari cu 45% decât cele din Sănătate!

astăzi, 12:41
458

Conform celei mai recente statistici date publicității de Institutul Național de Statistică, în luna octombrie 2017 câștigul salarial mediu brut în Administraţia publică, apă...