Se intampla in Romania: A facut o solicitare la primarie si a primit raspuns dupa 12 ani!

In raspunsul venit dupa 12 ani, romanul a fost anuntat ca "notificarea a fost tardiv formulata", dar si ca... poate contesta in 30 de zile raspunsul primariei.

Se intampla in Romania: A facut o solicitare la primarie si a primit raspuns dupa 12 ani!

Mai bine mai tarziu decat niciodata? Asa pare ca a gandit Primaria Sinaia, care a raspuns solicitarii unui cetatean dupa 12 ani.

Horia Petrovan spune ca a trimis o notificare adresata Primariei Sinaia in data de 21 septembrie 2005 pentru a lamuri o situatie legata de o mostenire de la strabunicii sai, arata Adevarul.

Potrivit legii, omul trebuia sa primeasca raspuns in 30 de zile, dar l-a primit dupa 12 ani.

"Am si uitat ca depusesem solicitarea. M-a sunat sotia sa-mi spuna ca a primit un plic de la Primaria din Sinaia si ca nu stie despre ce ar putea fi vorba. Cand mi-a citit-o am inceput sa rad. Era un raspuns la o cerere pe care eu o trimisesem prin 2005! La acea data eu rugasem un avocat sa se ocupe de situatia unor cladiri care s-au aflat in proprietatea strabunicilor mei si pe care le confiscase regimul comunist. Intentionam sa aflu daca pot fi despagubit intr-un fel, fie cu un alt teren, fie in bani, avand in vedere ca acele imobile au fost daramate intre timp, iar in locul lor a fost contruit un hotel.

Nu-mi faceam prea mari sperante, dar am zis sa incerc. Imi luasem gandul ca acesta situatie va putea fi rezolvata intr-un fel sau altul. De altfel si in raspunsul Primariei, venit dupa 12 ani, am fost anuntat ca notificarea mea a fost tardiv formulata", a explicat Horia Petrovanu.

In document, barbatul, care lucreaza in afara tarii in prezent, este anuntat si ca poate contesta in 30 de zile raspunsul primariei.

Sursa citata precizeaza ca primaria din Sinaia nu a oferit un punct de vedere referitor la acest lucru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Ludovic Orban începe marea CURĂȚENIE în interiorul PNL. Vor fi îndepărtați liderii de filiale incomozi

astăzi, 11:47
205

Data de 5 martie va fi una extrem de importantă pentru liberali, pentru că în această zi va fi anunțată sentința în dosarul lui Ludovic Orban. Liderul PNL a fost achitat pe fond, iar...

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă s-ar putea desființa!

astăzi, 08:55
507

Ministerul Muncii vrea sa comaseze agentiile guvernamentale aflate in subordinea sa, intr-o singura institutie. Este vorba despre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), Inspec...

Un român și-a uitat soția într-o parcare din Ungaria. Femeia nu avea nici telefon, nici bani!

astăzi, 08:42
2509

Potrivit comunicatului Inspectoratul de Poliţie din Somogy, un bărbat din România şi-a uitat, miercuri, soţia într-o parcare de pe autostrada M5 din Ungaria, în apropierea oraşu...