Schimbare de stafeta la Prefectura!

Schimbare de stafeta la Prefectura!

 Prefectura Botosani  

Ultima zi a lui Gheorghe Sorescu in administratia judeteana!

Marti, 27 ianuarie, la carma Prefecturii Botosani va trece Cristian Roman, noul reprezentant al Guvernului in teritoriu.

Intrucat Cristian Roman, care a mai fost prefect in perioada 2005-2007, are deja statut de inalt functionar public, el nu va mai depune juramantul, avandu-se in vedere doar un proces de predare-primire intre vechiul si noul prefect.

Gheorghe Sorescu, pana marti inca prefect de Botosani, a fost numit inspector guvernamental, nefiind exclus sa isi exercite functia chiar la Botosani.

Ii urez domnului Roman sa-si duca la bun sfarsit mandatul de prefect, fara probleme deosebite. Este o activitate care te uzeaza si te solicita la maximum. Din punctul acesta de vedere nu-l fericesc nici pe dumnealui, a declarat Gheorghe Sorescu.

Anul 2009 va fi un an strict legat de activitatea Guvernului si de criza financiara. Daca Guvernul va gasi solutii de redresare a activitatii economice, de indulcire a vietii romanilor, va fi un an bun daca nu vor fi foarte multe probleme, a adaugat Sorescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Luni, 18 iunie: Se încălzește ușor, dar nu scăpăm de furtuni!

Duminică, 17 Iunie 2018
330

Luni vremea va fi calda in toata tara, dar in general instabila in regiunile intracarpatice, unde pe spatii relativ extinse vor cadea averse de ploaie insotite de descarcari electrice. Mai ales la mun...

Profesia de moasa ar putea fi recunoscuta prin lege

Duminică, 17 Iunie 2018
235

Mai multi parlamentari social-democrati si independenti au depus la Senat o initiativa legislativa care prevede infiintarea Colegiului National al Moaselor din Romania (CNMR) si recunoastea prin lege ...

Atât de aproape de rădăcinile lui Eminescu… Dumnezeu să binecuvânteze Vorona - FOTO

Duminică, 17 Iunie 2018
468

Vineri, 15 iunie, s-au implinit 129 de ani de când marele nostru Eminescu a intrat… în nemurire. Comuna Vorona, locul copilăriei mamei poetului, Raluca Iurașcu, nu putea lipsi din...