Schimbare de stafeta la Prefectura!

Schimbare de stafeta la Prefectura!

 Prefectura Botosani  

Ultima zi a lui Gheorghe Sorescu in administratia judeteana!

Marti, 27 ianuarie, la carma Prefecturii Botosani va trece Cristian Roman, noul reprezentant al Guvernului in teritoriu.

Intrucat Cristian Roman, care a mai fost prefect in perioada 2005-2007, are deja statut de inalt functionar public, el nu va mai depune juramantul, avandu-se in vedere doar un proces de predare-primire intre vechiul si noul prefect.

Gheorghe Sorescu, pana marti inca prefect de Botosani, a fost numit inspector guvernamental, nefiind exclus sa isi exercite functia chiar la Botosani.

Ii urez domnului Roman sa-si duca la bun sfarsit mandatul de prefect, fara probleme deosebite. Este o activitate care te uzeaza si te solicita la maximum. Din punctul acesta de vedere nu-l fericesc nici pe dumnealui, a declarat Gheorghe Sorescu.

Anul 2009 va fi un an strict legat de activitatea Guvernului si de criza financiara. Daca Guvernul va gasi solutii de redresare a activitatii economice, de indulcire a vietii romanilor, va fi un an bun daca nu vor fi foarte multe probleme, a adaugat Sorescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dăncilă: Referendumul pentru familie va avea loc pe 6 și 7 octombrie

astăzi, 17:58
38

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, joi, că referendumul pentru redefinirea căsătoriei în Constituție va avea loc pe 6 și 7 octombrie, menționând că este o initiativa a cet...

Eu aleg România: Conacul Miclescu din Călineşti, Botoşani

astăzi, 17:21
392

Din Bucecea am urcat dealul Călineştilor cu sentimentul de atâtea ori încercat al intrării în istorie. Ştiam că aici voi afla curtea şi conacul Miclescu, vechi de exact 300 de ...

Se întrerupe apa în centrul orașului. Vezi străzile afectate!

astăzi, 16:26
652

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că miercuri, 19 septembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrări în zona Pietonal Transilvaniei  nr....