Schimbare de stafeta la Prefectura!

Schimbare de stafeta la Prefectura!

 Prefectura Botosani  

Ultima zi a lui Gheorghe Sorescu in administratia judeteana!

Marti, 27 ianuarie, la carma Prefecturii Botosani va trece Cristian Roman, noul reprezentant al Guvernului in teritoriu.

Intrucat Cristian Roman, care a mai fost prefect in perioada 2005-2007, are deja statut de inalt functionar public, el nu va mai depune juramantul, avandu-se in vedere doar un proces de predare-primire intre vechiul si noul prefect.

Gheorghe Sorescu, pana marti inca prefect de Botosani, a fost numit inspector guvernamental, nefiind exclus sa isi exercite functia chiar la Botosani.

Ii urez domnului Roman sa-si duca la bun sfarsit mandatul de prefect, fara probleme deosebite. Este o activitate care te uzeaza si te solicita la maximum. Din punctul acesta de vedere nu-l fericesc nici pe dumnealui, a declarat Gheorghe Sorescu.

Anul 2009 va fi un an strict legat de activitatea Guvernului si de criza financiara. Daca Guvernul va gasi solutii de redresare a activitatii economice, de indulcire a vietii romanilor, va fi un an bun daca nu vor fi foarte multe probleme, a adaugat Sorescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Contrabandă în magazinul din sat: Gestionar depistat cu peste 90 de pachete de țigări fără acte!

astăzi, 10:03
9

Poliţiştii oraşului Săveni şi cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti au acţionat, joi, pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ, pe raza de compet...

O neglijență gravă la beție l-a dus în Arestul Poliției!

astăzi, 09:53
33

În cursul zilei de joi, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ B...

Duel între elevi, de la o fată, terminat la spital şi cu o anchetă a poliţiei

astăzi, 08:51
277

Varianta colegilor ar fi că agresorul nu l-a îmbrâncit pe colegul său, ci a intenţionat să îl lovească cu capul de chiuveta din toaleta băieţilor. În urma loviturii, ado...