Schimbare de stafeta la Prefectura!

Schimbare de stafeta la Prefectura!

 Prefectura Botosani  

Ultima zi a lui Gheorghe Sorescu in administratia judeteana!

Marti, 27 ianuarie, la carma Prefecturii Botosani va trece Cristian Roman, noul reprezentant al Guvernului in teritoriu.

Intrucat Cristian Roman, care a mai fost prefect in perioada 2005-2007, are deja statut de inalt functionar public, el nu va mai depune juramantul, avandu-se in vedere doar un proces de predare-primire intre vechiul si noul prefect.

Gheorghe Sorescu, pana marti inca prefect de Botosani, a fost numit inspector guvernamental, nefiind exclus sa isi exercite functia chiar la Botosani.

Ii urez domnului Roman sa-si duca la bun sfarsit mandatul de prefect, fara probleme deosebite. Este o activitate care te uzeaza si te solicita la maximum. Din punctul acesta de vedere nu-l fericesc nici pe dumnealui, a declarat Gheorghe Sorescu.

Anul 2009 va fi un an strict legat de activitatea Guvernului si de criza financiara. Daca Guvernul va gasi solutii de redresare a activitatii economice, de indulcire a vietii romanilor, va fi un an bun daca nu vor fi foarte multe probleme, a adaugat Sorescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ponta iese la atac: Toate povestile alea cu salariile si pensiile se dovedesc inca o pacaleala

astăzi, 13:55
72

Fostul prim-ministru Victor Ponta a declarat ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, "il saboteaza" pe premierul Mihai Tudose si nu ar mai trebui sa il asculte pe liderul PSD Liviu Dragnea. Pon...

Atenţie! Neglijenţa poate ucide! 18 botoşăneni şi-au găsit sfârşitul din cauza focului!

astăzi, 13:07
429

18. În spatele acestei cifre se ascund adevărate drame provocate din neglijenţă. Fie că este vorba de amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de mijloacele de &...

Situaţie disperată la o primărie din judeţ! Nu mai sunt bani de salarii şi de funcţionare!

astăzi, 12:49
349

Într-o astfel de situaţie este şi Primăria comunei Dimăcheni, din judeţul Botoşani. Autoritatea locală nu mai are bani pentru plata facturilor la utilităţi, unde deja a început s...