Sâmbătă, 28 octombrie, program normal de lucru cu publicul la Serviciul Permise Botoșani

Sâmbătă, 28 octombrie, program normal de lucru cu publicul la Serviciul Permise Botoșani

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a identificat o altă soluţie pentru ca persoanele care aveau programări, pentru joi, la Serviciile Publice Comunitare Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor să îşi rezolve problemele de înmatriculări sau examinări.

Ca atare, toate Instituţiile Prefectului din ţară şi cea din municipiul Bucureşti au primit dispoziţie ca, în vederea recuperării întârzierilor create, să dispună măsurile necesare ca sâmbătă, 28 octombrie 2017, activităţile serviciului public comunitar să se desfăşoare în program normal de lucru cu publicul.

„Totodată, veţi avea în vedere ca proba practică a examenului pentru obţinerea permisului auto să se deruleze conform programărilor. Plata cheltuielilor de personal generată de activitatea salariaţilor se va efectua cu respectarea prevederilor legale în vigoare şi cu încadrarea în limitele bugetare aprobate”, anunţă conducerea MAI.

Reamintim că activitatea tuturor Serviciile Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor de la nivelul ţării a fost afectată astăzi, 26 octombrie 2017, de defecţiuni de natură tehnică la nivelul sistemului informatic central al Direcţiei Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Numai la nivelul Botoşanilor au fost afectaţi 300 de botoşăneni care aveau programări anterioare pentru susţinerea probei teoretice pentru obţinerea permisului de conducere, respectiv înmatriculări provizorii.  

Comunicat Cancelaria Prefectului judeţului Botoşani
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
112

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
675

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
228

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...