Salgau: Botosanenii nu ne mai confunda cu judeteana dinainte!

Salgau: Botosanenii nu ne mai confunda cu judeteana dinainte!

 David Salgau, subprefect de Botosani  

Aproape 1.350 de botosaneni au solicitat sprijin de la Institutia Prefectului, anul trecut, in diverse probleme.

"Fata de anul 2007, numarul celor care se adreseaza Prefecturii cu petitii pentru solutionarea diverselor probleme a scazut cu 20%", a precizat subprefectul judetului Botosani, David Salgau.

In primele zile din acest an, 24 de botosaneni s-au adresat prefectului. Scaderea numarului de petitii fata de anii trecuti se datoreaza faptului ca s-a reusit rezolvarea la timp a multor situatii, cele mai multe la Legea Fondului funciar, insa au existat si numeroase probleme sociale, comunitare, chiar si personale.

Personalul Prefecturii ia cunostinta de aceste petitii, pe care apoi le redirectioneaza, daca este cazul, catre organele competente.

"Astazi, un botosanean in varsta de 50 de ani s-a plans ca un vecin de la ultimul etaj al blocului in care locuieste a amenajat un spatiu in care creste porumbei. Petitia respectiva a fost redirectionata catre Primaria Botosani", a exemplificat David Salgau.

Insa, fata de anii trecuti, atmosfera in acest an este destul de linistita.

"In 2004 - 2005 primeam cate 3000 de petitii pe an. De atunci numarul a csazut foarte mult. Lumea intelege si nu ne mai confunda cu judeteana dinainte", a incheiat subprefectul Salgau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
126

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
92

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
85

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...