Salariul şefului Consiliului Judeţean ajunge cât cel al managerului unei unităţi subordonate

Majorarea indemnizaţiilor conducerilor Consiliilor Judeţene şi a Primăriilor face ca cea de care beneficiază Costică Macaleţi să se apropie de indemnizaţia de conducere a managerului general al Nova Apaserv.

Salariul şefului Consiliului Judeţean ajunge cât cel al managerului unei unităţi subordonate

Dacă până în prezent, indemnizaţia managerului Nova Apaserv era net superioară celei încasate de preşedintele Consiliului Judeţean- acţionarul majoritar al operatorului de apă, majorarea operată din luna aprilie a indemnizaţiilor şefilor CJ şi a conducerilor primăriilor le ridica la un nivel mai apropiat.

Astfel, odată cu intrarea în vigoare a legii de aprobare a unei ordonanţe guvernamentale prin care indemnizaţiile preşedinţilor de CJ, a vicepreşedinţilor, a primarilor şi viceprimarilor cu 30%, şefii din administrarea locală şi judeţeană vor pleca acasă cu mai mulţi bani.

De exemplu, Costică Macaleţi, şeful CJ, va avea o indemnizaţie brută de 11.500 de lei în timp ce vicepreşedinţii Dorin Birta şi Liviu Toma vor primi câte 7.000 de lei brut. Mai mulţi bani vor primi şi primarul municipiului Botoşani şi viceprimarii. Cătălin Flutur va beneficia de o indemnizaţie brută de 7.920 de lei în timp ce Cosmin Andrei şi Marian Murariu vor primi lunar câte 7.000 de lei brut.

Indemnizaţia de conducere a managerului Nova Apaserv este de 11.000 de lei lunar, la care se adaugă componenta variabilă, stabilită prin lege.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Moartea unei mame, "salvarea" unui copilaş ajuns în sistemul de protecţie

Miercuri, 4 Octombrie 2017
1791

Pe 10 septembrie, o femeie din Agafton, comuna Curteşti, făcea o descoperire şocantă: vecina ei, de 36 de ani, murise în casă, în timp ce fetiţa ei, de 3 ani, se juca prin curtea ei....

Medicii botoşăneni şi-au ales reprezentanţii în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor

Marţi, 3 Octombrie 2017
1833

La zece zile de la primul tur al alegerilor pentru componenţa Comisiei de Disciplină, duminică şi luni medicii din judeţ au fost aşteptaţi la Botoşani, la sediul Colegiului Medicilor, pentru a...

Medici greu de angajat la Ambulanţă şi SMURD. Raed Arafat, la Botoşani: "De doi ani încercăm să modificăm o hotărâre de guvern"

Luni, 2 Octombrie 2017
1144

În condiţiile în care la Iaşi este o "pepinieră" de viitori medici de urgenţă, Raed Arafat a cerut conducerii Consiliului Judeţean să ajusteze în aşa manieră organigrama Spitalului Judeţe...