Salarii de bază consistente pentru angajaţii Consiliului Judeţean. Cine are cea mai mare leafă! DOCUMENT
BOTOSANI

Salarii de bază consistente pentru angajaţii Consiliului Judeţean. Cine are cea mai mare leafă! DOCUMENT

Noile salarii de bază ale funcționarilor publici din Consiliul Județean Botoşani și ale personalului contractual din cadrul instituției vor fi aprobate de consilierii județeni în ședința ordinară din data de 31 iulie.

Lefurile angajaților din administrația județeană au crescut considerabil în urma majorărilor ce au fost operate în acest sector de activitate. 

Cel mai mare salariu de bază îl are secretarul județului, a cărui leafă ajunge la 9.933 lei, urmat de arhitectul șef cu un salariu de bază de 9.672 de lei. Un director executiv din cadrul Consiliului Județean are de la 1 iulie un salariu de bază de 9.382 lei, în timp ce un șef serviciu are o leafă de 8.135 lei.

Un consilier juridic superior gradul 5 va avea un salariu de bază care ajunge și la 7.044 de lei, în timp ce salariul de bază al unui consilier juridic debutant gradul 5 ajunge la 3.288 lei.

Un referent superior gradul 5 va avea un salariu de bază de 3.416 lei. Salariile de bază ale consilierilor președintelui Consiliului Județean sunt cuprinse între 3.002 și 3.741 lei. 









 

 

Spune-ne opinia ta