Salarii consistente la Primăria Botoșani, după majorare. La cât ajung lefurile!

Salariile angajaților din cadrul Primăriei Municipiului Botoșani au crescut considerabil după intrarea în vigoare, de la 1 iulie, a Legii salarizării unitare. Asta după ce în ultimii ani funcționarii din administrația publică locală s-au plâns de nenumărate ori că lefurile pe care le au abia le ajung, reclamând că sund discriminați în comparație cu alte sectoare de activitate.

Salarii consistente la Primăria Botoșani, după majorare. La cât ajung lefurile!

Potrivit noii grile de salarizare, cel mai mare salariu în rândul funcționarilor din primărie îl va avea secretarul, a cărui salariu de bază ajunge la 9.570 de lei.

Salariul de bază al unui director executiv este de 8.555 de lei, pentru gradul II și 8.847 lei, pentru gradul I.

Salariul de bază maxim al unui șef serviciu ajunge la 7.323 lei, iar al unui șef de birou la 7.047 lei.

Un auditor gradul profesional superior va avea un salariu de bază de 4.669 de lei, iar pentru gradul profesional asistent este de 2.552 lei.

Salariul de bază al unui consilier juridic este cuprins între 2.074 lei și 4.582 lei, în funcție de gradul profesional, iar al unui referent între 1.682 lei și 2.929 lei.

În ceea ce privește funcțiile contractuale, un director va avea un salariu de bază de 7.323 de lei, pentur gradul II și 6.815 lei, pentru gradul I, un șef serviciu ajunge la un salariu de bază maxim de 6.656 lei, iar un șef birou la 6.409 lei.
Un secretar dactilograf va avea un salariu de bază de până la 2.233 lei, iar un șofer va avea același salariu de bază.

Noile salarii ale funcționarilor din cadrul aparatului de specialitate al primarului și serviciilor publice din subordinea Consiliului Local vor fi aprobate în ședința ordinară din data de 31 iulie. 

Vezi AICI salariile de bază ale angajaților din cadrul Primăriei Botoșani!

 

 

 

Spune-ne opinia ta