Sala Polivalenta, un concurent serios pentru Casa Sindicatelor!

Sala Polivalenta, un concurent serios pentru Casa Sindicatelor!

 Casa de Cultura a Sindicatelor Botosani supravietuieste din banii chiriasilor  

Eveniment pentru pasionatii de masini! Primaria Botosani si-a exprimat acordul pentru utilizarea Salii Polivalente in vederea organizarii unui show auto, sub patronajul Hyundai. Expozitia va fi deschisa timp de trei zile, incepand de vineri. De altfel, in acest weekend va avea loc si receptia Salii Polivalente, inaugurarea oficiala urmand sa se petreaca in jurul datei de 18 octombrie, cu ocazia Raliului Botosaniului.

Expozitia de vineri este un prilej de a obisnui cetatenii cu acea zona, care permite dezvoltarea de targuri si expozitii pe o arie mai vasta. Asta vrem sa aratam si acum, cu acazia acestui show auto organizat pe esplanada Salii Polivalente, esplanada care este de 5 ori mai mare decat cea de la Casa Sindicatelor, a declarat viceprimarul municipiului Botosani, Catalin Alexa.

De altfel, viceprimarul a mai precizat ca spatiul Salii Polivalente se doreste a fi un loc de desfasurarare a tuturor evenimentelor care presupun un public numeros.

Sala Polivalenta ar deveni, astfel, un centru de interes al intregii comunitati, avand in vedere ca in prezent Casa Sindicatelor detine un fals monopol pentru actiunile gen Miss organizate de liceele din municipiu, dar si pentru spectacole de anvergura sau concerte care necesita un numar mare de spectatori.

Mai mult, Sala Polivalenta asigura conditii decente de organizare si desfasurare a manifestarilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
5

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
68

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
134

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...