S-a descoperit cauza surpării unei porţiuni dintr-o stradă din municipiul Botoşani. Problema apărută de câteva luni, rezolvată în două ore!

S-a descoperit cauza surpării unei porţiuni dintr-o stradă din municipiul Botoşani. Problema apărută de câteva luni, rezolvată în două ore!

O problemă care trenează de câteva luni, pe o stradă din municipiul Botoşani, se va rezolva în doar câteva ore. Reprezentanţii municipalităţii au identificat care este cauza care a dus la prăbuşirea unei porţiuni din asfalt de la intersecţia străzii Constantin Gane cu Tiberiu Crudu.

Potrivit viceprimarului Marian Murariu, sub şosea a fost găsit un cămin dezafectat al societăţii de termoficare, care s-a surpat.

Firma care se ocupă cu întreţinerea străzilor va rezolva în cursul zilei de luni problema, a dat asigurări viceprimarul.

“În urma deplasării în teren a reprezentanţilor de la Direcţia Edilitare şi ai firmei Tehnic Asist, care are contractul de întreţinere şi reparaţii străzi, s-a descoperit un canal dezafectat de la Termica şi acest canal este prăbuşit. În două ore problema se remediază. Canalul este lung, dar sperăm să nu mai fie probleme. Canalul are deasupra o placă din beton, care s-a fisurat şi a căzut”, a precizat viceprimarul Marian Murariu.

Reprezentanţii Primăriei fac apel la cetăţeni ca ori de câte ori sesizează astfel de probleme pe străzile din oraş să le transmită prin intermediul aplicaţiei Botoşani City Report. De altfel, o sesizare de acest gen a fost trimisă de curând, un botoşănean semnalând faptul că pe Aleea Griviţa este o porţiune de asfalt care se surpă.

FOTO: Probleme semnalate la partea carosabilă, pe Aleea Griviţa 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Victimele accidentelor rutiere, comemorate la Botoşani. “Nu trece dincolo, alege viaţa!” FOTO

astăzi, 10:59
1175

Şi în acest an, la Botoşani, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au marcat Ziua comemorăii victimelor accidentelor rutiere.Poliţiştii rutieri au împărţit plian...

Vezi cuantumul taxelor, pentru anul 2018, datorate bugetului judeţean!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
973

Taxele locale datorate de persoanele fizice şi persoanele juridice bugetului judeţului, pentru anul 2018, vor fi aprobate de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară de săptămâna v...

Peste 200 de copii născuţi prematur, în 2017, la Maternitatea Botoşani. “Au fost şi copii sub 1.000 de grame”

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1696

Numărul copiilor care se nasc prematur, la Botoşani, se păstrează constant de la un an la altul. Potrivit medicului Carmen Zaboloteanu, şeful Secţiei Neonatologie de la Secţia de Obstetrică ş...