S-a descoperit cauza surpării unei porţiuni dintr-o stradă din municipiul Botoşani. Problema apărută de câteva luni, rezolvată în două ore!

S-a descoperit cauza surpării unei porţiuni dintr-o stradă din municipiul Botoşani. Problema apărută de câteva luni, rezolvată în două ore!

O problemă care trenează de câteva luni, pe o stradă din municipiul Botoşani, se va rezolva în doar câteva ore. Reprezentanţii municipalităţii au identificat care este cauza care a dus la prăbuşirea unei porţiuni din asfalt de la intersecţia străzii Constantin Gane cu Tiberiu Crudu.

Potrivit viceprimarului Marian Murariu, sub şosea a fost găsit un cămin dezafectat al societăţii de termoficare, care s-a surpat.

Firma care se ocupă cu întreţinerea străzilor va rezolva în cursul zilei de luni problema, a dat asigurări viceprimarul.

“În urma deplasării în teren a reprezentanţilor de la Direcţia Edilitare şi ai firmei Tehnic Asist, care are contractul de întreţinere şi reparaţii străzi, s-a descoperit un canal dezafectat de la Termica şi acest canal este prăbuşit. În două ore problema se remediază. Canalul este lung, dar sperăm să nu mai fie probleme. Canalul are deasupra o placă din beton, care s-a fisurat şi a căzut”, a precizat viceprimarul Marian Murariu.

Reprezentanţii Primăriei fac apel la cetăţeni ca ori de câte ori sesizează astfel de probleme pe străzile din oraş să le transmită prin intermediul aplicaţiei Botoşani City Report. De altfel, o sesizare de acest gen a fost trimisă de curând, un botoşănean semnalând faptul că pe Aleea Griviţa este o porţiune de asfalt care se surpă.

FOTO: Probleme semnalate la partea carosabilă, pe Aleea Griviţa 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Protest în fața Instituției Prefectului din Botoșani!

astăzi, 10:18
317

Una dintre principalele revendicări ale sindicaliștilor de la Confederația Națională Sindicală Cartel Alfa o reprezintă blocarea transferului taxelor sociale de la angajator către angajat....

Durerea angajaților de la Ambulanța Botoșani: Mașinile vechi cu care merg la intervenții!

astăzi, 09:50
383

Una dintre problemele cu care se confruntă angajații Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani a fost adusă în atenția parlamentarilor în Comisia pentru Dialog Social de vineri, d...

Cine sunt reprezentanții Consiliului Local care vor face parte din Consiliile de Administrație ale școlilor!

astăzi, 09:29
621

Consilierii locali vor aproba în ședința ordinară de săptămâna viitoare componența Consiliilor de Administrație de la unitățile de învățământ din municipiul Botoșa...