S-a deschis Târgul de Crăciun de pe Pietonalul Unirii. Ce se poate cumpăra! FOTO, VIDEO

Târgul de Crăciun, organizat de Primăria Botoșani pe Pietonalul Unirii, s-a deschis miercuri.

S-a deschis Târgul de Crăciun de pe Pietonalul Unirii. Ce se poate cumpăra! FOTO, VIDEO

La scurt timp după deschiderea celor zece căsuțe în care producătorii locali își comercializează produsele, botoșănenii care au trecut prin zonă au început deja să facă cumpărărturi. 

La acest Târg sunt prezenţi producători locali din domeniul panificaţiei, lactatelor şi al cărnii, care au venit cu produse tradiţionale, specifice sărbătorilor. De asemenea, sunt prezenţi şi comercianţi care vor vând ornamente de Crăciun.

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun a fost făcută de viceprimarul Cosmin Andrei și de consilierul local Eugen Țurcanu, la inițiativa căruia s-a organizat evenimentul. 

"Botoșănenii vor găsi produse tradiționale cu specific pentru aceste sărbători, am văzut producători din județ și acest lucru mă bucură foarte mult. Este o pată de culoare pentru botoșăneni în acord cu sărbătorile, cu atmosfera de Crăciun, sper să fie bine primit să fie încântați atât comercianții, cât și botoșănenii care pot cumpăra decorațiuni, produse alimentare", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

"Mă bucur că inițiativa avută în ședința de Consiliu Local a fost materializată, avem acest mic de Târg de Crăciun care se reia după câțiva ani, atmosfera este una plăcută observăm că deja avem public care apreciază produsele scoase spre comercializare, așteptăm cât mai mulți botoșăneni", a menționat și consilierul local Eugen Țurcanu.

În deschiderea târgului trebuiau să cânte Fetele din Botoșani, dar acestea nu au putut fi prezente. Târgul de Crăciun va fi deschis până pe 22 decembrie. 

Ultimul Târg de Crăciun a fost organizat în Municipiul Botoşani în anul 2013, în Centrul Vechi, unde a fost amplasat şi patinoarul.

















 

 

 

 

Spune-ne opinia ta