Romeo Caciuc, instalat oficial la conducerea Directiei de Drumuri si Poduri Botosani!

Romeo Caciuc, instalat oficial la conducerea Directiei de Drumuri si Poduri Botosani!

 Directia Judeteana de Drumuri si Poduri  

In sedinta de astazi a Consiliului Judetean Botosani, consilierii au votat desemnarea in functia de director al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri Botosani a lui Romeo Caciuc.

"Postul a fost ocupat de Romeo Caciuc in urma vacantarii functiei de director, dupa demiterea Geaninei Pintilii. S-a organizat o procedura de concurs, s-a sustinut un concurs, in urma caruia Romeo Caciuc a fost declarat admis", a mentionat presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac.

Romeo Caciuc are 40 de ani si este absolvent al Facultatii de Constructii, specializarea Constructii - Drumuri si poduri. A activat in mediul privat, dar a fost si inspector la Inspectia Judeteana in Constructii Botosani.

Numele sau este legat, insa, de faptul ca a facut parte din echipa de lucru de pe santierul de la Dealul Mare, pe DN 29D, ca inginer sef.

Drumul s-a surpat inainte de inaugurare, din cauza alunecarilor de teren.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ATENȚIE, produs infectat cu Salmonella! Dacă l-ați cumpărat din supermarket, îl puteți returna

astăzi, 17:12
516

Un tip de cereale comercializat în supermarketurile Lidl a fost retras de pe rafturile magazinelor, după ce s-a descoperit că produsul este infectat cu Salmonella, anunţă Autoritatea Naţion...

Ninsoarea de weekend a dat bătăi de cap șoferilor botoșăneni: Nervi în trafic, mașini avariate, victime transportate la spital!

astăzi, 16:40
703

Ninsoarea de martie, care a căzut la Botoșani începând de sâmbătă seară, a creat mari dificultăți șoferilor. În județ s-au înregistrat numeroase accidente soldat...

Județul Botoșani, sub Cod Galben de ninsori și frig până la miezul nopții!

astăzi, 14:45
371

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare COD GALBEN, valabilă artăzi, până la ora 23.00, meteorologii atenționând că în intervalul menționat se vor înregistra ...