Restricții pe drumurile Botoșani - Suceava și Botoșani - Iași, pentru mașinile de mare tonaj!

Restricții pe drumurile Botoșani - Suceava și Botoșani - Iași, pentru mașinile de mare tonaj!

Potrivit Poliției Rutiere Botoșani, la această oră în județ nu există drumuri blocate. Se circulă în condiții de iarnă. Începând cu ora 07.00 s-a luat decizia creării de restricții pe drumurile Botoșani - Suceava și Botoșani - Iași, dar numai pentru vehiculele de mare tonaj (peste 7.5 tone).

Astfel, din cauza ninsorilor abundente si viscolului care produc vizibilitate redusă, CNAIR si Poliția Rutieră au decis restricționarea circulației pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe anumite sectoare ale drumurilor naționale DN 29 și DN 28B, astfel:

- DN 29 între Huțani – Botoșani (km 22+000 – km 37+000)
- DN 28B între Frumușica – Botoșani (km 39+000 – km 71+100)

Imediat ce condițiile meteorologice se vor ameliora, utilajele CNAIR vor interveni pentru curățarea drumului și redeschiderea circulației.

"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate", au transmis oficialii CNAIR.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri dimineață, o atenționare de tip COD GALBEN de vânt pentru județele Suceava și Botoșani. Aceasta a intrat în vigoare la 06:20 și expiră la 09:30. În acest interval se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de 55...60 km/h, care spulberă zăpada.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

De ce nu pot fi presemnalizate radarele Politiei. CCR: Ar creste agresivitatea rutiera

astăzi, 15:31
35

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule stationare sau pe suportii amenajarilor rutiere si a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constitutionale si afect...

200 de intervenții chirurgicale în noul compartiment din cadrul Spitalului Mavromati!

astăzi, 15:04
106

Noul compartiment din cadrul Spitalului Mavromati Botoșani își dovedește din plin eficiența, pacienții din Botoșani beneficiind nu doar de serviciile unui medic specialist, ci și de dotă...

APIA Botoșani - În atenția fermierilor, informații despre depunerea cererilor de plată pe 2019!

astăzi, 14:47
163

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani informează că:A) data de 31 ianuarie 2019 este termenul limită pentru depunerea cererilor de plată p...