Restricții pe drumurile Botoșani - Suceava și Botoșani - Iași, pentru mașinile de mare tonaj!

Restricții pe drumurile Botoșani - Suceava și Botoșani - Iași, pentru mașinile de mare tonaj!

Potrivit Poliției Rutiere Botoșani, la această oră în județ nu există drumuri blocate. Se circulă în condiții de iarnă. Începând cu ora 07.00 s-a luat decizia creării de restricții pe drumurile Botoșani - Suceava și Botoșani - Iași, dar numai pentru vehiculele de mare tonaj (peste 7.5 tone).

Astfel, din cauza ninsorilor abundente si viscolului care produc vizibilitate redusă, CNAIR si Poliția Rutieră au decis restricționarea circulației pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe anumite sectoare ale drumurilor naționale DN 29 și DN 28B, astfel:

- DN 29 între Huțani – Botoșani (km 22+000 – km 37+000)
- DN 28B între Frumușica – Botoșani (km 39+000 – km 71+100)

Imediat ce condițiile meteorologice se vor ameliora, utilajele CNAIR vor interveni pentru curățarea drumului și redeschiderea circulației.

"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate", au transmis oficialii CNAIR.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri dimineață, o atenționare de tip COD GALBEN de vânt pentru județele Suceava și Botoșani. Aceasta a intrat în vigoare la 06:20 și expiră la 09:30. În acest interval se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de 55...60 km/h, care spulberă zăpada.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părinții elevilor cu note slabe la simularea Evaluării Naționale ar putea fi chemați la școală

astăzi, 07:44
434

Profesorii de matematică și română trebuie să facă o analiză a rezultatelor de la simularea Evaluării Naționale ”în fiecare clasă”, potrivit ministrului Educației, Ec...

E BINE SĂ ȘTII: De ce nu se prind pomii fructiferi. 10 greșeli de evitat!

astăzi, 07:11
439

Plantarea pomilor fructiferi necesită mare atenție și mai ales informare în prealabil astfel încât fiecare puiet pe care l-ați pus în pământ să se prindă și să d...

Lecţii despre management în educaţie oferite de un diplomat francez sosit la Colegiul Laurian - FOTO

astăzi, 07:00
67

Ataşatul de cooperare educativă al Ambasadei Franţei în România a vizitat Colegiul "A.T.Laurian" în aceste zile. Michel Monsauret s-a aflat în Botoşani pentr...