Restricții pe drumurile Botoșani - Suceava și Botoșani - Iași, pentru mașinile de mare tonaj!

Restricții pe drumurile Botoșani - Suceava și Botoșani - Iași, pentru mașinile de mare tonaj!

Potrivit Poliției Rutiere Botoșani, la această oră în județ nu există drumuri blocate. Se circulă în condiții de iarnă. Începând cu ora 07.00 s-a luat decizia creării de restricții pe drumurile Botoșani - Suceava și Botoșani - Iași, dar numai pentru vehiculele de mare tonaj (peste 7.5 tone).

Astfel, din cauza ninsorilor abundente si viscolului care produc vizibilitate redusă, CNAIR si Poliția Rutieră au decis restricționarea circulației pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe anumite sectoare ale drumurilor naționale DN 29 și DN 28B, astfel:

- DN 29 între Huțani – Botoșani (km 22+000 – km 37+000)
- DN 28B între Frumușica – Botoșani (km 39+000 – km 71+100)

Imediat ce condițiile meteorologice se vor ameliora, utilajele CNAIR vor interveni pentru curățarea drumului și redeschiderea circulației.

"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate", au transmis oficialii CNAIR.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri dimineață, o atenționare de tip COD GALBEN de vânt pentru județele Suceava și Botoșani. Aceasta a intrat în vigoare la 06:20 și expiră la 09:30. În acest interval se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de 55...60 km/h, care spulberă zăpada.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grădinițele deschise pe perioada verii, în municipiul Botoșani!

astăzi, 14:37
2149

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a făcut publică lista unităților școlare care vor fi deschise pe perioada vacanței de vară, în lunie iulie și august, precum și programul după...

Plahotniuc va primi azil in Romania? Cum raspunde Meleșcanu

astăzi, 14:30
109

Ministrul roman de Externe, Teodor Melescanu, a fost intrebat, luni, daca moldoveanul Vladimir Plahotniuc, fugit din tara lui, va primi azil in Romania."Nu stiu ce se va intampla. De obicei, ...

Un medic cardiolog care făcea gărzi la Spitalul Județean Sibiu a murit după ce a făcut stop cardiorespirator. "Dați legi prin care să opriți exodul medicilor spre moarte!"

astăzi, 13:34
529

​Un medic cardiolog în vârstă de 54 de ani, din Sibiu, a murit după ce a făcut stop cardiorespirator în timp ce se afla într-o excursie. El făcea gărzi la Spitalul Judeţean Sibiu, iar luni...