Reprezentantii sistemului sanitar botosanean vor sa ii dea in judecata pe sefii Primariei!

Reprezentantii sistemului sanitar botosanean vor sa ii dea in judecata pe sefii Primariei!

 Relu Chiriac, liderul sindicatului din cadrul SJA Botosani  

Reprezentantii sistemului sanitar botosanean au reactionat, astazi, la acuzatiile venite din partea primarului municipiului Botosani, Catalin Flutur, precum si a viceprimarului Florin Ghiorghita, referitor la faptul ca cei doi edili au catalogat sistemul sanitar drept criminal, dupa decesul candidatului PD-L la alegerile parlamentare, Paul Ionescu.

La conferinta de presa organizata astazi la sediul Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani au participat directorul interimar al ASP, Ecaterina Chihaia, liderul de sindicat al SJA, Relu Chiriac, presedintele OAMMR, Viorel Spataru, presedintele Sanitas, Octavian Dumitru, lidera sindicatului din Spitalul Judetean, Lia Temciuc, acestia precizand ca acuzatiile facute de reprezentantii municipalitatii sunt foarte grave si lipsite de suport.

“Ca sa faci asemenea afirmatii trebuie sa ai dovezi extrem de multe. Cei din sistemul sanitar, prin natura profesiei lor, sprijina sanatatea botosanenilor, nu ii omoara. Dupa cum spunea Eminescu, e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune, asa a procedat si Catalin Flutur. Mai mult, ne asteptam ca primarul sa sprijine sistemul sanitar botosanean, nu sa stea deoparte pasiv si sa acuze! Ne pare rau ca aceasta campanile a escaladat pana aici, ajungandu-se la cuvinte atat de grave. In campanie se folosesc cuvinte mari, dar nu atat de grave, a declarat Relu Chiriac, liderul sindicatului din cadrul SJA Botosani.

Sindicalistii spun insa ca nu se vor opri aici. “Analizam posibilitatea de a da in judecata primarul si viceprimarul pentru cuvintele grave la adresa sistemului sanitar, a incheiat Relu Chiriac.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

EURES: 412 locuri de muncă în Olanda!

astăzi, 12:18
100

Botoșănenii interesați să lucreze pentru angajatorii din Olanda au la dispoziție posturi de operatori la mașini pentru bulbi de flori, la sortare și împachetare bulbi de flori, culegător...

Comunicat - Marius Budăi: "Antreprenorii care au firme vor putea retrage dividendele în fiecare trimestru, nu doar la finalul anului fiscal"

astăzi, 12:11
60

Parlamentarul PSD Marius Budăi, președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, a anunțat că Parlamentul a adoptat și a trimis spre promulgare legea care oferă f...

Rezultatele la Evaluarea Națională 2018, publicate marți. Când se pot depune contestațiile

astăzi, 11:26
236

​Primele rezultate la Evaluarea Națională 2018 vor fi publicate marți, până la ora 12.00, rezultatele finale urmând a fi afișate sâmbătă, după soluționarea contestațiilor...