Reprezentanți ai instituțiilor publice și private, alături de ONG-uri, în sprijinul persoanelor private de libertate!

Pe 12 iunie 2018, ora 11.00, la Prefectura Județului Botoșani, reprezentanții Penitenciarului Botoșani organizează campania de prevenire a criminalității și de facilitare a reintegrării sociale a persoanelor private de libertate - "Împreună, pentru o comunitate mai bună".

Reprezentanți ai instituțiilor publice și private, alături de ONG-uri, în sprijinul persoanelor private de libertate!
În baza Strategiei naționale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate, 2015-2019, asumată la nivel național, marți, 12 iunie 2018, începând cu ora 11.00, la sala Nicolae Iorga din cadrul Prefecturii Județului Botoșani, reprezentanții Penitenciarului Botoșani organizează campania de prevenire a criminalității și de facilitare a reintegrării sociale a persoanelor private de libertate - “Împreună, pentru o comunitate mai bună”.
 
La activitatea ce urmează a se desfășura cu sprijinul reprezentanților Prefecturii Județului Botoșani, sunt invitați 19 reprezentanți ai instituțiilor publice și private, dar și organizații non-guvernamentale din județul Botoșani care, prin activitățile derulare, pot facilita reintegrarea socială a persoanelor liberate din penitenciar. 
 
Prin obiectivele activității se urmărește familiarizarea cu elementele de progres înregistrate prin aplicarea Strategiei de reintegrare socială, identificarea modelelor de bună practică privind reinserția socială cu aplicabilitate la nivelul sistemului penitenciar, precum și formularea de propuneri de dezvoltare a colaborării interinstituționale.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Simona Halep triumfă din nou la Montreal!

Duminică, 12 August 2018
809

Liderul clasamentului mondial al WTA, Simona Halep a câștigat, duminică seara, Rogers Cup, după ce a învins-o în trei seturi, cu scorul de 7-6, 3-6, 6-4 pe tenismena americană&nb...

Lor cine le cere scuze? Povestea uneia dintre cele mai tulburătoare imagini de la protestele de vineri!

Sâmbătă, 11 August 2018
3921

Femeia a povestit pentru HotNews experiența brutală prin care a trecut. Ea și prietenul său de familie, Mihai, se aflau în spatele jandarmilor și strângeau gunoaiele. Danny poves...

Comunicat PSD Botoșani: "PSD solicită președintelui Klaus Iohannis să își ceară scuze pentru afirmațiile iresponsabile împotriva Jandarmeriei"

Sâmbătă, 11 August 2018
3898

Partidul Social Democrat dezaprobă categoric actele de violență care au deturnat demonstrația din 10 august 2018 și solicită autorităților statului să-i ancheteze de urgență pe cei care au ...