Reparaţii pe un drum judeţean, făcute în bătaie de joc! Sătenii se pregătesc iar de proteste! FOTO, VIDEO

Sătenii din Havârna au fost primii care au ieşit în drum să protesteze pentru lipsa asfaltului. Exemplul lor a fost apoi preluat de oamenii de la Nicşeni şi de către cei de la Mihălăşeni, Dângeni sau Miorcani. Acum, însă, sătenii de Havârna arată cu degetul impostura şi amatorismul.

Reparaţii pe un drum judeţean, făcute în bătaie de joc! Sătenii se pregătesc iar de proteste! FOTO, VIDEO

   Foto: Facebook

O postare pe un grup de Facebook al sătenilor din Havârna, însoţită de o mulţime de fotografii şi o filmare, dovedeşte că lucrările de reparaţii ale drumului, realizate în septembrie anul trecut, au fost "de mântuială".

"Drumul județean 293 pe distanța Arborea- Stânca- Havârna, la data de 05 iunie 2017. Mâine 6 iunie 2017 ne întoarcem la serviciu sau la locurile de domiciliu, după vacanța de Rusalii. Se va întoarce la serviciu și dl.Costică Macaleţi, președintele Consiliului Judeţean Botoşani. Îl anunţăm că drumarii nu au venit să repare acest drum pe care a circulat şi domnia sa la data de 25 mai cu domnul prefect Şlincu - când au fost la ziua comunei Havârna. Așteptăm intervenția domniilor lor pentru repararea urgentă a drumului. Așa nu se mai poate", reclamă havârneanul care a postat fotografiile.

Mai mult, autorul postării face un apel la consătenii plecaţi în străinătate ca în vacanţa pe care o vor petrece acasă să ia în calcul şi participarea la un protest faţă de "calitatea" drumului.

"Să mergem o fugă în marş de protest la Prefectură şi Consiliul Judeţean, să-i anunţăm direct despre durerea noastră. Cum va fi starea drumului, așa vom acționa”, susţine havârneanul.

La sfârşitul lunii iulie a anului trecut, câteva zeci de havârneni la volanul autoturismelor au organizat un protest pe DJ 293 Dorohoi-George Enescu- Havârna-Darabani, arătând condiţiile îngrozitoare în care circulă în fiecare zi. Unii dintre protestatari au pus în gropile din carosabil ghivece cu flori, spunând că, dacă tot nu se umplu cu asfalt, în aceste cratere măcar că crească flori. Un altul a adus o undiţă, susţinând că, la cât de adânci sunt aceste gropi, şansele de a prinde peşte sunt destul de mari.

Protestul a fost urmat de lucrări de reparaţii ale drumului judeţean, însă aceste lucrări au fost de mântuială.

Despre protestul de pe DJ 293, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Protestul de pe "drumul groazei": Flori pe asfalt și pescuit la cratere-FOTO, VIDEO


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime, despre noua achiziție a FC Botoșani: "Îl vând în Anglia pe 3-4 milioane de euro! N-are Steaua bani de el!"

astăzi, 13:36
29

Hervin Scicchitano Ongenda (23 de ani), noul atacant al celor de la FC Botoșani, este privit de către conducerea clubului ca cea mai bună oportunitate de a da o lovitură financiară în viito...

Mopedist fără permis, tras pe dreapta de polițiști!

astăzi, 12:37
78

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii Roma au oprit pentru control, joi, un moped condus de un tânăr de 18 ani....

Guvernul a decis ca autorizatiile de mediu sa nu mai expire: Operatorii economici se evalueaza singuri daca respecta conditiile de mediu

astăzi, 11:31
146

Guvernul Romaniei a adoptat, in sedinta de joi, la propunerea Ministerului Mediului, un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care valabilitatea autorizatiilor de mediu si a autorizatiilor integrate de...