Reparații pe o stradă din municipiu, pentru fluidizarea traficului dintr-o intersecție importantă

Reprezentanții municipalității au decis ca pe lista străzilor care intră anul acesta în reparații să fie prinsă și o stradă intens circulată, dar care în prezent se află într-o stare de degradare destul de avansată.

Reparații pe o stradă din municipiu, pentru fluidizarea traficului dintr-o intersecție importantă

   Foto: Google Maps

Este vorba de strada Aprodu Purice, pe care circulă tot mai multe autoturisme, arteră aleasă de șoferii care nu vor să mai stea la semaforul de la intersecția străzii Uzinei cu Calea Națională.

Potrivit viceprimarului Marian Murariu, durata estimată pentru realizarea lucrărior este de o lună și jumătate. Va fi turnat un strat nou de asfalt, vor fi schimbare bordurile și refăcute trotuarele. 

"Un alt șantier nou din municipiul Botoșani este pe strada Aprodu Purice. Această stradă este considerată ca o prelungire a așa-zisei centuri ocolitoare a municipiului Botoșani. Această stradă vine în continuarea străzii Împărat Traian și strada Uzinei. Foarte multe camioane și autocare, ca să nu mai stea la semaforul de la intersecția cu Calea Națională, virează dreapta pe strada Aprodu Purice, apoi stânga pe strada Gării și ies din nou în Calea Națională. Ne-am decis să reparăm această stradă pentru că este degradată și pentru a fluidiza traficul și mai dorim să descongestionăm traficul din intersecția dintre Calea Națională, strada Uzinei și strada Sucevei", a precizat viceprimarul Marian Murariu.

Banii pentru lucrările de pe strada Aprodu Purice vor fi alocați din bugetul aprobat anul acesta pentru reparații și întreținere străzi. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sute de liberali protestează la Botoşani – FOTO

Luni, 20 Noiembrie 2017
2461

Acţiunea de protest organizată de liberali, luni, în municipiul Botoşani, la fel ca în toate oraşele reşedinţă de judeţ din ţară, a strâns sute de membri ai organizaţiei j...

Speranţe pentru noi angajări la Serviciul Permise şi Înmatriculări Botoşani

Luni, 20 Noiembrie 2017
1151

O parte dintre posturile pe care Ministerul Afacerilor Interne le va scoate la concurs, pentru recrutarea de personal din sursă externă, vor fi la Serviciile publice comunitare regim permis de condu...

Tumoare de 10 kilograme, scoasă din abdomenul unei botoşănence!

Luni, 20 Noiembrie 2017
7039

Femeia în vârstă de 50 de ani, din Manoleasa, care a ajuns pe masa de operaţie, le-a spus medicilor că în urmă cu aproximativ doi ani a observat că abdomenul tot îi creşt...