Regulament pregătit pentru pensionarii care vor distracţie gratis

 Regulament pregătit pentru pensionarii care vor distracţie gratis

O parte dintre pensionarii care au participat în anii anteriori la petrecerile organizate de municipalitate pot să îşi ia gândul de la aceste distracţii.

Municipalitatea pregăteşte un regulament în baza căruia se va face selecţia persoanelor care vor participa la Revelionul pensionarilor ce va fi organizat la acest început de an. Anunţul a fost făcut de către primarul Cătălin Flutur

“Pregătim un regulament. Am văzut ce s-a întâmplat la Galaţi. Acolo a fost la propriu o bătaie, în condiţiile în care îşi plăteau fiecare câte 70 de lei meniul, iar Primăria Galaţi era doar organizatoare. Trebuie să stabilim un regulament”, a declarat primarul. Acest regulament va fi supus dezbaterii şi aprobării în şedinţa de Consiliu Local din luna ianuarie.

În acest an Revelionul pensionarilor va fi organizat pentru maximum 600 de persoane, dar deocamdată nu se ştie data la care va avea loc evenimentul. Petrecerea va fi organizată doar cu bani din sponsorizări.

Primăria Botoşani trebuie să recupereze aproximativ 120.000 de lei, bani cheltuiţi de la bugetul local pentru organizarea Revelionului pensionarilor din anul 2014, măsura fiind dispusă de inspectorii Curţii de Conturi.

 

 

Spune-ne opinia ta