Recunoaste ca este posibil sa fi gresit, dar nu exclude problema de fond!

Recunoaste ca este posibil sa fi gresit, dar nu exclude problema de fond!
Liviu Contac acuza in continuare ca se acorda preferential concesiuni, prin faptul ca unii primesc suprafete mari de teren, in detrimentul celor care au probleme.

Primarul Flutur nu are decat iesiri electorale, dar problema de fond ramane. Nu am facut referire decat la faptul ca aceste concesiuni incalca prevederile legii mediului. Dar dumnealui spune numai ce-i convine. Poate am gresit cu numele, dar cert e ca in oras am avut 5-6 mp de spatiu verde pe cap de locuitor si acum s-a ajuns la 2,3 mp. Incepem sa betonam totul. Pe zi ce trece mai toaca ceva si nu pune nimic in loc. Toata verdeata asta nu ii apartine nici lui Flutur, nici lui Egner. O avem mostenita de la inaintasii nostri si multi apreciaza asta cand viziteaza orasul, spune social-democratul Liviu Contac.

Totodata, Liviu Contac ii raspunde lui Catalin Flutur ca, in privinta celor 3,1 hectare de teren, justitia si-a spus cuvantul.

Suprafata in cauza este mostenire de la bunici si a fost data ca titlu de proprietate de fostul perfect Alexandru Simionovici. Din totalul celor 60 hectare pe care bunicii mei ii aveau in jurul orasului Botosani, li s-a dat titlu de proprietate doar pe maximum 10 hectare, in urma actiunii de revendicare. Pe locul respectiv, SC Ascon a ridicat niste constructii pe vremea lui Ceausescu, pe care ulterior le-a vandut ilegal. Au vandut cladirile, dar terenul de sub acestea nu era al lor. Le-au vandut unor persoane care si-au facut acolo niste ateliere. De atunci s-a pornit litigiul, spune Liviu Contac.

La ora actuala, procesul este in faza terminala, instanta dand castig de cauza familiei Contac, a completat social-democratul Liviu Contac, candidat la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
489

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
66

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
85

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...