Razvan Rotaru, "copilul" care zdruncina coalitia PSD-PDL la Botosani!

Razvan Rotaru, "copilul" care zdruncina coalitia PSD-PDL la Botosani!
Prefectul Cristian Roman: "Domnul Macaleti m-a rugat sa nu-i fac nimic copilului, care este acest tanar, domnul Razvan!".

Faptul ca seful Garzii de Mediu Botosani, Razvan Rotaru, este aparat de colegii sai de partid, nu il determina pe prefectul judetului sa opreasca ancheta in cazul gropii de gunoi de la Dorohoi.

"Va urma un control la primariile impricinate, care va viza atat activitatea din depozitele de gunoi respective, cat si activitatea inspectorilor care au facut aceste verificari. Deocamdata nu mi-a zis nimeni daca a iesit bine sau nu a iesit bine in urma controlului domnul Rotaru. Cu domnul Macaleti am vorbit ieri sau alaltaieri si m-a rugat sa nu-i fac nimic copilului, care-i acest tanar, domnul Razvan. Domnia sa a fost prefect si trebuie sa stie ca un prefect trebuie respectat, indiferent ca il cheama Macaleti sau Roman, pentru ca reprezinta Guvernul in teritoriu", a declarat Criatian Roman, prefectul judetului Botosani.

Vineri, intr-o conferinta de presa a Partidului Social Democrat, deputatul Costica Macaleti a tinut sa mentioneze ca totul a iesit bine in urma controlului efectuat de Silvian Ionescu, comisarul sef al Garzii Nationale de Mediu, in legatura cu activitatea directorului Razvan Rotaru.

"In urma controlului facut de domnul Silvian Ionescu, lucrurile sunt in regula la Garda de Mediu Botosani. La nivel de tara Garda de Mediu Botosani este pe locul trei sau patru legat de inchiderea gropilor de gunoi. Valva facuta in jurul acestei chestiuni este pe criterii politice si mai departe nu comentez", a declarat deputatul social-democrat Costica Macalati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
75

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
85

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
117

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...