Razvan Rotaru, "copilul" care zdruncina coalitia PSD-PDL la Botosani!

Razvan Rotaru, "copilul" care zdruncina coalitia PSD-PDL la Botosani!
Prefectul Cristian Roman: "Domnul Macaleti m-a rugat sa nu-i fac nimic copilului, care este acest tanar, domnul Razvan!".

Faptul ca seful Garzii de Mediu Botosani, Razvan Rotaru, este aparat de colegii sai de partid, nu il determina pe prefectul judetului sa opreasca ancheta in cazul gropii de gunoi de la Dorohoi.

"Va urma un control la primariile impricinate, care va viza atat activitatea din depozitele de gunoi respective, cat si activitatea inspectorilor care au facut aceste verificari. Deocamdata nu mi-a zis nimeni daca a iesit bine sau nu a iesit bine in urma controlului domnul Rotaru. Cu domnul Macaleti am vorbit ieri sau alaltaieri si m-a rugat sa nu-i fac nimic copilului, care-i acest tanar, domnul Razvan. Domnia sa a fost prefect si trebuie sa stie ca un prefect trebuie respectat, indiferent ca il cheama Macaleti sau Roman, pentru ca reprezinta Guvernul in teritoriu", a declarat Criatian Roman, prefectul judetului Botosani.

Vineri, intr-o conferinta de presa a Partidului Social Democrat, deputatul Costica Macaleti a tinut sa mentioneze ca totul a iesit bine in urma controlului efectuat de Silvian Ionescu, comisarul sef al Garzii Nationale de Mediu, in legatura cu activitatea directorului Razvan Rotaru.

"In urma controlului facut de domnul Silvian Ionescu, lucrurile sunt in regula la Garda de Mediu Botosani. La nivel de tara Garda de Mediu Botosani este pe locul trei sau patru legat de inchiderea gropilor de gunoi. Valva facuta in jurul acestei chestiuni este pe criterii politice si mai departe nu comentez", a declarat deputatul social-democrat Costica Macalati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cazul Mugur Călinescu, ilustrat pe bandă desenată

astăzi, 19:49
150

În 1981, Mugur Călinescu, elev la Liceul A.T. Laurian, a scris lozinci anticomuniste pe zidurile clădirilor importante din Botoșani. Timp de o lună, în perioada 12.09-18.10.1981, Secur...

Modificare în componența Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoșani

astăzi, 19:18
405

Componența Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Botoșani va fi modificată, din nou. Hotărârea de Consiliu Județean privind această schimbare va fi supusă aprobări...

Poliţist bătut de un bărbat ce trebuia transportat la spital!

astăzi, 17:28
1125

Fapta s-a întâmplat în primăvara anului trecut când mama lui C.G. a sunat la 112 solicitând ca fiul său să fie transportat la spital după ce a devenit violent şi a &...