Razvan Rotaru, "copilul" care zdruncina coalitia PSD-PDL la Botosani!

Razvan Rotaru, "copilul" care zdruncina coalitia PSD-PDL la Botosani!
Prefectul Cristian Roman: "Domnul Macaleti m-a rugat sa nu-i fac nimic copilului, care este acest tanar, domnul Razvan!".

Faptul ca seful Garzii de Mediu Botosani, Razvan Rotaru, este aparat de colegii sai de partid, nu il determina pe prefectul judetului sa opreasca ancheta in cazul gropii de gunoi de la Dorohoi.

"Va urma un control la primariile impricinate, care va viza atat activitatea din depozitele de gunoi respective, cat si activitatea inspectorilor care au facut aceste verificari. Deocamdata nu mi-a zis nimeni daca a iesit bine sau nu a iesit bine in urma controlului domnul Rotaru. Cu domnul Macaleti am vorbit ieri sau alaltaieri si m-a rugat sa nu-i fac nimic copilului, care-i acest tanar, domnul Razvan. Domnia sa a fost prefect si trebuie sa stie ca un prefect trebuie respectat, indiferent ca il cheama Macaleti sau Roman, pentru ca reprezinta Guvernul in teritoriu", a declarat Criatian Roman, prefectul judetului Botosani.

Vineri, intr-o conferinta de presa a Partidului Social Democrat, deputatul Costica Macaleti a tinut sa mentioneze ca totul a iesit bine in urma controlului efectuat de Silvian Ionescu, comisarul sef al Garzii Nationale de Mediu, in legatura cu activitatea directorului Razvan Rotaru.

"In urma controlului facut de domnul Silvian Ionescu, lucrurile sunt in regula la Garda de Mediu Botosani. La nivel de tara Garda de Mediu Botosani este pe locul trei sau patru legat de inchiderea gropilor de gunoi. Valva facuta in jurul acestei chestiuni este pe criterii politice si mai departe nu comentez", a declarat deputatul social-democrat Costica Macalati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mușcat de față și călcat cu copitele de propriul cal! FOTO

Marţi, 17 Octombrie 2017
2703

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a ajuns, marți seară, în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati după ce a fost rănit de propriul cal.Bărbatul...

Anchetă cerută la o școală din Botoșani, după ce un copil bolnav de cancer nu a fost luat în excursie!

Marţi, 17 Octombrie 2017
2588

Mama băiatului, care învață la Școala din Sulița, a acuzat cadrele didactice de discriminare după ce copilului i s-ar fi refuzat dreptul de a merge într-o excursie alături de colegi...

Serviciul Județean de Ambulanță, vizitat de zeci de copii- FOTO

Marţi, 17 Octombrie 2017
397

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani au avut parte, marți, de o vizită mai specială.Aproape 50 de copii de la Grădinița nr. 14, din municipiul Botoșani, au trecut pragul...