Razvan Rotaru, "copilul" care zdruncina coalitia PSD-PDL la Botosani!

Razvan Rotaru, "copilul" care zdruncina coalitia PSD-PDL la Botosani!
Prefectul Cristian Roman: "Domnul Macaleti m-a rugat sa nu-i fac nimic copilului, care este acest tanar, domnul Razvan!".

Faptul ca seful Garzii de Mediu Botosani, Razvan Rotaru, este aparat de colegii sai de partid, nu il determina pe prefectul judetului sa opreasca ancheta in cazul gropii de gunoi de la Dorohoi.

"Va urma un control la primariile impricinate, care va viza atat activitatea din depozitele de gunoi respective, cat si activitatea inspectorilor care au facut aceste verificari. Deocamdata nu mi-a zis nimeni daca a iesit bine sau nu a iesit bine in urma controlului domnul Rotaru. Cu domnul Macaleti am vorbit ieri sau alaltaieri si m-a rugat sa nu-i fac nimic copilului, care-i acest tanar, domnul Razvan. Domnia sa a fost prefect si trebuie sa stie ca un prefect trebuie respectat, indiferent ca il cheama Macaleti sau Roman, pentru ca reprezinta Guvernul in teritoriu", a declarat Criatian Roman, prefectul judetului Botosani.

Vineri, intr-o conferinta de presa a Partidului Social Democrat, deputatul Costica Macaleti a tinut sa mentioneze ca totul a iesit bine in urma controlului efectuat de Silvian Ionescu, comisarul sef al Garzii Nationale de Mediu, in legatura cu activitatea directorului Razvan Rotaru.

"In urma controlului facut de domnul Silvian Ionescu, lucrurile sunt in regula la Garda de Mediu Botosani. La nivel de tara Garda de Mediu Botosani este pe locul trei sau patru legat de inchiderea gropilor de gunoi. Valva facuta in jurul acestei chestiuni este pe criterii politice si mai departe nu comentez", a declarat deputatul social-democrat Costica Macalati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a decis structura anului scolar 2018-2019: Cursurile incep luni, 10 septembrie

Marţi, 20 Februarie 2018
405

Noul an scolar 2018-2019 va incepe luni, 10 septembrie, potrivit unui ordin semnat de ministrul Educatiei Nationale, Valentin Popa. Noul an scolar are 168 de zile lucratoare (34 de saptamani)...

Maşini avariate după un accident petrecut în localitatea Mănăstirea Doamnei-FOTO

Marţi, 20 Februarie 2018
755

Şoferul unui autoturism Mercedes intenţiona să efectueze o manevră la stânga pentru a intra pe un drum lateral, iar în acelaşi timp un autoturism VW a intrat în depăşirea sa....

Bărbat găsit îngheţat de frig în curtea locuinţei sale

Marţi, 20 Februarie 2018
2073

Marcel V., de 48 de ani, din comuna Ştiubieni, a fost găsit de nişte vecini zăcând în curte. A fost chemată o ambulanţă şi a fost transportat iniţial la Spitalul Săveni, apo...