Razvan Rotaru, "copilul" care zdruncina coalitia PSD-PDL la Botosani!

Razvan Rotaru, "copilul" care zdruncina coalitia PSD-PDL la Botosani!
Prefectul Cristian Roman: "Domnul Macaleti m-a rugat sa nu-i fac nimic copilului, care este acest tanar, domnul Razvan!".

Faptul ca seful Garzii de Mediu Botosani, Razvan Rotaru, este aparat de colegii sai de partid, nu il determina pe prefectul judetului sa opreasca ancheta in cazul gropii de gunoi de la Dorohoi.

"Va urma un control la primariile impricinate, care va viza atat activitatea din depozitele de gunoi respective, cat si activitatea inspectorilor care au facut aceste verificari. Deocamdata nu mi-a zis nimeni daca a iesit bine sau nu a iesit bine in urma controlului domnul Rotaru. Cu domnul Macaleti am vorbit ieri sau alaltaieri si m-a rugat sa nu-i fac nimic copilului, care-i acest tanar, domnul Razvan. Domnia sa a fost prefect si trebuie sa stie ca un prefect trebuie respectat, indiferent ca il cheama Macaleti sau Roman, pentru ca reprezinta Guvernul in teritoriu", a declarat Criatian Roman, prefectul judetului Botosani.

Vineri, intr-o conferinta de presa a Partidului Social Democrat, deputatul Costica Macaleti a tinut sa mentioneze ca totul a iesit bine in urma controlului efectuat de Silvian Ionescu, comisarul sef al Garzii Nationale de Mediu, in legatura cu activitatea directorului Razvan Rotaru.

"In urma controlului facut de domnul Silvian Ionescu, lucrurile sunt in regula la Garda de Mediu Botosani. La nivel de tara Garda de Mediu Botosani este pe locul trei sau patru legat de inchiderea gropilor de gunoi. Valva facuta in jurul acestei chestiuni este pe criterii politice si mai departe nu comentez", a declarat deputatul social-democrat Costica Macalati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Naștere cu bucluc: O tânără de 19 ani a sunat în ultima clipă la 112, anunțând că aduce pe lume un copil!

astăzi, 20:28
1206

La 19 ani, o tânără a avut parte de o experiență mai rar întâlnită. Deși era la a doua naștere și știa că sorocul e aproape, tânăra femeie a întârziat pr...

Aeronava SMURD, chemată pentru o femeie care a suferit un infarct!

astăzi, 19:04
887

Medicii din Botoșani au solicitat aeronava sanitară de la Iași pentru a prelua o pacientă aflată în stare gravă. Este vorba despre o femeie în vârstă de 78 de ani, ca...

Microbuz cu români, accident grav pe o autostradă din Slovacia

astăzi, 17:53
1512

Cel puţin cinci cetăţeni români au fost răniţi după ce un microbuz înmatriculat în România a intrat în coliziune cu un camion, pe o autostradă din Slovacia, inform...