Răspunsul Consiliului Judeţean pentru sătenii din Havârna: "Acolo s-a rupt asfaltul, care este foarte vechi!"

Conducerea Consiliului Judeţean a aflat de planurile sătenilor de la Havârna de a protesta faţă de lucrările de plombare a drumului judeţean 293.

Răspunsul Consiliului Judeţean pentru sătenii din Havârna: "Acolo s-a rupt asfaltul, care este foarte vechi!"

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dorin Birta, susţine că înţelege nemulţumirile oamenilor de la Havârna, însă dă de înţeles că lucrările de plombare a gropilor, efectuate în toamna trecutp, au fost bune, restul carosabilului fiind însă mult prea vechi.

"Am înţeles că acolo s-au făcut lucrări de proastă calitate. Lucrările au fost însă au fost făcute bine, acolo au fost plombări. Plombele sunt în regulă, însă s-a rupt asfaltul, care este foarte vechi. Nu spun că nu sunt şi plombe care au cedat dar acest lucru a fost cauzat de ruptura asfaltului din jur. Acolo fără covor asfaltic nu se poate rezolva pe termen lung. În funcţie de banii care vin la CJ, o să intervenim pe toate drumurile judeţene, nu numai Havârna. De când am venit eu la CJ, Havîrna a avut prioritate şi lucru acesta se poate vedea- covorul asfaltic turnat în interiorul localităţii şi reparaţiile care au fost făcute pe acel drum, drum care nu a mai fost reparat de ani de zile", susţine Dorin Birta.

Sătenii din Havârna au anunţat că vor organiza acţiuni de protest la Consiliul Judeţean din cauza gropilor şi a asfaltului distrus de pe drumul judeţean 293, în condiţiile în care în toamna trecută au fost făcute lucrări care nu au durat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Proiectul blocului explodat, căutat în arhivele Consiliului Judeţean Suceava

Joi, 21 Septembrie 2017
618

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Mihai Platon, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Botoşani, a cerut ajutorul autorităţilor judeţene de a lu...

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
5005

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1596

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...