Radu Turcanu are de maine drum liber spre Finante!

Radu Turcanu are de maine drum liber spre Finante!

Radu Turcanu

Perioada de interimat a directorului Directiei Finantelor Publice Botosani, Doru Alupoaie, se termina oficial maine. Sfarsitul interimatului coincide cu negocierile partidelor aflate la guvernare, astazi stabilindu-se ca Finantele intra sub obladuirea PD-L.

 Intrucat Doru Alupoaie, actualul sef al Fiscului, a fost propulsat in functie de PNL, dupa demiterea lui Radu Turcanu, este greu de crezut ca maine el va primi o adresa prin care sa fie anuntat ca interimatul sau se prelungeste.

Numele cel mai des vehiculat in interiorul PD-L pentru sefia Directiei de Finante este cel al lui Radu Turcanu, care a mai ocupat aceasta functie, din partea PNL.

Sustinerea de care se bucura Turcanu din partea PD-L a fost facuta publica in momentul in care Radu Turcanu a fost propus de partidul condus de Catalin Flutur pentru a candida la alegerile parlamentare, dupa decesul neasteptat al lui Paul Ionescu.

Totusi, foarte posibil este ca in fruntea Finantelor sa ajunga si Viorel Alexandru.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
15

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
28

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
55

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...