RADASANU: Nu plec la drum cu ideea preconceputa de a face schimbari de personal la DGASPC Botosani!

RADASANU: Nu plec la drum cu ideea preconceputa de a face schimbari de personal la DGASPC Botosani!

 LIVIU RADASANU  

Liviu Radasanu, care a promovat ieri examenul pentru ocuparea postului de director al Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani cu nota 7,98, este pregatit sa preia sarcinile dificile de la institutia care de ani de zile se zbate intre problemele financiare si cele administrative.

"Astept sedinta de validare a Consiliului Judetean. Examenul a fost plin de emotii, ca orice examen. La DGASPC sunt multe de facut in afara de indeplinirea pe termen scurt a obiectivelor", a precizat consilierul presedintelui Consiliului Judetean Botosani.

Radasanu si-a exprimat optimismul de a readuce in scurt timp linistea si echilibrul in institutie, spre binele copiilor, dar si de a rezolva problema salariilor angajatilor.

"Trebuie sa vad in primul rand ce putem face. Cea mai mare problema in sistemul de asistenta sociala este cea a salariilor angajatilor si acele inconveniente legate de hrana copiilor", a mai spus noul director al DGASPC Botosani, care a adaugat faptul ca nu pleaca la drum cu ideea preconceputa de a face schimbari de personal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avaria din cartierul Bucovina lasă cetățenii fără apă!

astăzi, 09:32
33

Din cauza avariei pe conducta din OL Ø 200 mm, din zona Aleea Azurului nr. 2, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani este nevoită să întrerupă furnizarea alimentării cu apă potabilă, ast...

Adolescent rănit de un șofer din Dorohoi. Victima avea 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat!

astăzi, 09:02
364

Duminică, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Dorohoi, conducea o autoutilitară pe raza localităţii de domiciliu. La un moment dat surprinde şi accidentează un pieton de 16 ani, care se...

Comunicat - Huncă: "Regele Mihai, un mare român, un simbol și martor ocular al destinului românesc recent, a trecut în istorie"

astăzi, 09:01
47

Parlamentarul social democrat Mihaela Huncă a declarat astăzi că este nevoie de promovarea fondului iconografic și documentar care reflectă viaţa şi activitatea Majestăţii Sale, Regele Mihai ...