"Recompensă" pregătită de prefect pentru o angajată de la Serviciul Permise

O angajată de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Botoșani va avea parte de o "recompensă" din partea prefectului județului, Dan Nechifor.

"Recompensă" pregătită de prefect pentru o angajată de la Serviciul Permise

Magdalena Gabriela Carmen, angajată a Serviciului Permise, va fi premiată cu o diplomă și o plachetă, într-un cadru festiv, după ce a refuzat o mită de 200 de euro.

O tânără a introdus 200 de euro în dosarul de înscriere la examinarea teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, pentru a beneficia de o dată a examinării mai rapidă, dar angajata de la Permise a anunțat imediat organele competente. 

"Vreau să felicit public comportamentul doamnei Magdalena Gabriela Carmen. Este vorba de angajatul Serviciului Permise din cadrul Instituției Prefectului Botoșani care, la primirea dosarului, a refuzat mita de 200 de euro. O vom premia cu o diplomă și o plachetă, în cadru festiv. Încurajez un astfel de comportament ca al doamnei de la Permise și rog toți colegii din cadrul instituției și reprezentanții instituțiilor deconcentrate să urmeze exemplul ei", a spus prefectul Dan Nechifor. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur ar vrea ca finanțarea instituțiilor de cultură să fie preluată de Ministerul Culturii

astăzi, 07:55
226

Primarul Cătălin Flutur consideră că Ministerul ar trebui să asigure, cel puțin partea de salarizare, și pentru instituțiile de cultură din orașele mici, nu numai din orașele cu bugete mari...

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
640

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

Vineri, 20 Octombrie 2017
660

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...