"Drumul mortii" asfaltat de la iesirea din municipiu pana la Baisa - GALERIE FOTO

"Drumul mortii" asfaltat de la iesirea din municipiu pana la Baisa - GALERIE FOTO

Muncitorii firmei UMB Spedition, care efectueaza lucrarile pe "drumul mortii" Botosani-Suceava, au inceput sa toarne asfalt si in judetul Botosani, dupa ce pana acum turnasera doar in judetul Suceava.

De la iesirea din municipiul Botosani (sensul giratoriu de la Dedeman) si pana la iesirea din localitatea Baisa s-a turnat primul strat de asfalt, urmand ca ulterior sa fie turnate inca doua straturi.

Pe o portiune de drum, intre peco de la Hudum si pana la intersectia cu Manastirea Doamnei, s-a turnat pana sambata doar pe sensul de mers Botosani-Suceava.

In prezent muncitorii lucreaza si la poduri, podete si rigolele de pe traseu.

Drumul national Botosani - Suceava este cunoscut ca "drumul mortii", din cauza numeroaselor accidente mortale care s-au petrecut in ultimii ani.

Valoarea contractului este de aproape 68 de milioane de lei pentru modernizarea a 39 de kilometri de drum naţional.

Lucrarile pe drumul Botosani - Suceava ar trebui finalizate la finalul acestui ani.



































 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
6

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
167

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
112

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...