Puncte de colectare a deșeurilor, suplimentate la nivelul județului

Șefii Consiliului Județean au reușit să obțină aprobarea pentru a fi suplimentate punctele de colectare a deșeurilor în unitățile administrativ-teritoriale de la nivelul județului Botoșani.

Puncte de colectare a deșeurilor, suplimentate la nivelul județului

Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, s-a deplasat la finele săptămânii trecute la București unde a avut o serie de discuții cu reprezentanții POS Mediu.

Una dintre solicitările venite din partea autorităților județului a fost aceea de a permite suplimentarea punctelor de colectare, pe lângă cele amenajate în cadrul master planului pe deșeuri, existând solicitări din partea primarilor în acest sens. 

"Am obținut suplimentarea punctelor de colectare, este acceptată pe proiect, nu mai sunt impedimente și se va lua o decizie în AGA de la Ecoproces. Am avut solicitări de la unitățile administrativ-teritoriale, sunt solicitări pertinente. Majoritatea UAT-urilor au cerut și vom analiza și vom lua o decizie în AGA", a menționat Dorin Birta.

Acesta a precizat că există toate șansele ca și propunerile privind scutirea unităților de învățământ de la plata taxei de salubrizare și reducerea tarifelor pentru orașele care au în componență localități rurale să fie acceptate de autoritățile centrale responsabile. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sens giratoriu definitiv pe Bulevardul George Enescu

Marţi, 23 Ianuarie 2018
1163

Decizia autorităţilor de a amenaja un sens giratoriu pe Bulevardul George Enescu, la intersecţia cu strada Bucovina, s-a dovedit a fi una bună, după cum susţin reprezentanţii Primăriei Botosan...

Trecere de pietoni înfiinţată la cererea mai multor părinţi

Marţi, 23 Ianuarie 2018
1309

O altă decizie luată, marţi, de Comisia de sistematizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani a fost aceea de a se amenaja o nouă trecere de pietoni pe una dintre arterele din ora...

Oprirea interzisă pe o porţiune de pe o stradă din municipiul Botoşani

Marţi, 23 Ianuarie 2018
1130

Membrii Comisiei de sistematizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani au decis, în cadrul şedinţei de marţi, montarea unui indicator cu Oprirea interzisă pe o porţiune din ...