Puncte de colectare a deșeurilor, suplimentate la nivelul județului

Șefii Consiliului Județean au reușit să obțină aprobarea pentru a fi suplimentate punctele de colectare a deșeurilor în unitățile administrativ-teritoriale de la nivelul județului Botoșani.

Puncte de colectare a deșeurilor, suplimentate la nivelul județului

Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, s-a deplasat la finele săptămânii trecute la București unde a avut o serie de discuții cu reprezentanții POS Mediu.

Una dintre solicitările venite din partea autorităților județului a fost aceea de a permite suplimentarea punctelor de colectare, pe lângă cele amenajate în cadrul master planului pe deșeuri, existând solicitări din partea primarilor în acest sens. 

"Am obținut suplimentarea punctelor de colectare, este acceptată pe proiect, nu mai sunt impedimente și se va lua o decizie în AGA de la Ecoproces. Am avut solicitări de la unitățile administrativ-teritoriale, sunt solicitări pertinente. Majoritatea UAT-urilor au cerut și vom analiza și vom lua o decizie în AGA", a menționat Dorin Birta.

Acesta a precizat că există toate șansele ca și propunerile privind scutirea unităților de învățământ de la plata taxei de salubrizare și reducerea tarifelor pentru orașele care au în componență localități rurale să fie acceptate de autoritățile centrale responsabile. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primăriile din judeţ nu au primit bani la rectificarea bugetară

astăzi, 14:11
199

Mai multe primării din judeţul Botoşani au ajuns deja la fundul sacului şi nu mai au bani pentru a acoperi cheltuielile de funcţionare până la finele acestui an.Şi mai au de aşt...

Ce spune preşedintele Consiliului Judeţean despre demisiile directorilor de la Spitalul Mavromati!

astăzi, 13:04
467

Nemulţumirile directorilor de la Spitalul Judeţean Mavromati privind nivelul de salarizare al celor din conducere au ajuns şi la urechile preşedintelui Consiliului Judeţean.În cadrul ş...

Inspecţie în teren a specialiştilor de la ADR NE privind drumul strategic

astăzi, 11:46
461

Este prima vizită în teren privitor la acest obiectiv, după ce evaluarea din punct de vedere administrativ s-a încheiat, în prezent fiind faza de evaluare a indicatorilor tehnico-e...