PUNCT SI DE LA CAPAT: Studiul de fezabilitate pentru modernizarea Spitalului Mavromati va fi refacut!

PUNCT SI DE LA CAPAT: Studiul de fezabilitate pentru modernizarea Spitalului Mavromati va fi refacut!

 Spitalul Judetean Mavromati Botosani  

Studiul de fezabilitate privind modernizarea si extinderea Spitalului Mavromati va fi refacut! Acesta este raspunsul primit de presedintele Consiliului Judetean Botosani, dupa intalnirea ce a avut loc luni, intre reprezentantii CJ si cei ai Spitalului Judetean Mavromati.

Mihai Tabuleac, presedintele CJ, se aratase nemultumit inca de anul trecut cu privire la faptul ca investitia conform primului studiu de fezabilitate, studiu realizat de catre o firma stabilita de Ministerul Sanatatii, care preciza o valoare de 145 de milioane de euro, era de nerealizat.

Suma alocata prin Programul Operational Regional era de aproximativ 12 milioane de euro, iar valoarea investitiei, potrivit respectivului studiu, ajungea la suma de 145 milioane de euro.

Drept urmare, autoritatile de la Bucuresti au recunoscut greseala, precum ca studiul ar fi fost facut necorespunzator, urmand ca in cel mai scurt timp sa se reia realizarea studiului de fezabilitate.

“Am cerut Ministerului Sanatatii sa procedeze la restructurarea studiului de fezabilitate in regim de urgenta si se pare ca a fost cu folos, pentru ca studiul de fezabilitate se va reface, urmand ca pe 20 martie sa vina la Botosani si consultantul firmei care se ocupa de acest studiu", a precizat Mihai Tabuleac, presedintele CJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
69

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
80

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
80

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...