Propunerea unui consilier local: Maşinile să circule şi prin refugiile pentru tramvai

Propunerea unui consilier local: Maşinile să circule şi prin refugiile pentru tramvai

Circulaţia autoturismelor să fie permisă pe ambele părţi ale refugiilor din staţiile pentru tramvai, din municipiul Botoşani, inclusiv în zona unde opresc tramvaiele. Asta a propus consilierul municipal Eugen Ţurcanu, miercuri, în şedinţa ordinară de Consiliu Local.

Ţurcanu a spus că o astfel de practică este aplicată cu succes şi în alte oraşe, solicitând comisiei de sistematizare a ciculaţiei din municipiul Botoşani să analizeze această propunere.

“Aş dori să se analizeze oportunitatea ca în refugiile de tramvai din Primăverii şi Calea Naţională să se poată circula inclusiv prin staţii. Am observat că lucrul acesta se întâmplă cu succes în alte oraşe, securizează traficul, bineînţeles vom schimba marcajele prin care vom arăta şoferilor că se poate circula şi pe o parte şi pe alta. Vă rog să analizaţi în comisia de sistemtizare dacă consideraţi că propunerea mea este pertinentă”, a pus Eugen Ţurcanu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Apel făcut de primarul Cătălin Flutur pentru ajutorarea sinistraților din Primăverii. Cont deschis pentru aceștia

astăzi, 17:45
218

Primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat, marți, un nou apel pentru ajutorarea familiilor afectate de explozia din data de 15 septembrie, de pe strada Primăverii nr.18.Conducer...

Disperarea sinistraților de pe strada Primăverii: "Unde să mergem să dormim? Pe stradă, în parc?". Oameni rămași fără serviciu!

astăzi, 16:00
1198

Și, pe lângă durerea pe care o simt în suflet, oamenii au în continuare multe întrebări. Unde vor locui, cât va dura până când viețile lor vor reintra pe...

Blocul de pe Primăverii, afectat de explozie, prezintă "risc ridicat de PRĂBUȘIRE"! Recomandarea autorităților pentru locatari!

astăzi, 15:28
645

Prefectul Dan Șlincu a dat citire raportului de expertiză întocmit de prof. Dorel Plătică și care susține negru pe alb că blocul nu mai poate fi locuit până când nu se fac lu...