Propunere pentru mutarea sinistraților din Primăverii în Tabăra de la Agafton

Propunere pentru mutarea sinistraților din Primăverii în Tabăra de la Agafton

Una dintre interpelările făcute, joi,în cadrul ședinței de Consiliu Local i-a vizat pe cetățenii care nu mai pot locui în blocul în care a avut loc o explozie pe strada Primăverii.

Consilierul local Ioan Brânzei a spus că sinistrații ar putea fi cazați pe perioada cât au loc lucrările de consolidare a imobilului în Tabăra de la Agafton.

”Aș vrea să vă atrag atenția cu privire la sinistrații de la blocul de pe Primăverii. În cazul în care nu s-au găsit locuințe, mi-a sugerat o persoană că ar putea fi cazați la Agafton în ideea că se poate asigura un microbuz pe o rută, până se rezolvă problema”, a spus consilierul social-democrat Ioan Brânzei.

Și Inspectoratul Școlar Județean a informat conducerea primăriei că sunt disponibile șase camere la internatul de la Liceul "Elie Radu".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur ar vrea ca finanțarea instituțiilor de cultură să fie preluată de Ministerul Culturii

astăzi, 07:55
251

Primarul Cătălin Flutur consideră că Ministerul ar trebui să asigure, cel puțin partea de salarizare, și pentru instituțiile de cultură din orașele mici, nu numai din orașele cu bugete mari...

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
654

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

Vineri, 20 Octombrie 2017
671

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...