Propunere pentru deschiderea unui Târg de Crăciun, în Municipiul Botoşani

 Propunere pentru deschiderea unui Târg de Crăciun, în Municipiul Botoşani

Un Târg de Crăciun ar fi locul potrivit unde producătorii locali ar putea să îşi vândă marfa şi unde botoşănenii ar găsi produse tradiţionale specifice sărbătorilor de iarnă.

Consilierul local Eugen Ţurcanu a propus colegilor săi din Consiliul Local organizarea unui astfel de târg în municipiul Botoşani, care să fie deschis cu câteva zile înaintea Crăciunului.

Chiar dacă nu mai este foarte mult timp până la sărbători, Ţurcanu consideră că dacă ar fi interes s-ar putea organiza târgiul.  

“Aş vrea să vă propun, dacă se poate, să organizăm cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi un Târg de Crăciun la noi în oraş. Putem identifica şi o zonă, dacă nu se poate pe Pietonalul Unirii, poate pe Pietonalul de la Piaţa Mare. Ştiu că timpul este relativ scurt, dar poate găsim producători locali care ar fi bucuroşi să îşi prezinte produsele şi să le vândă cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, a spus Eugen Ţurcanu.

Consilierul local a mai propus ca două tramvaie ale Eltrans să fie ornate în ton cu sărbătorile de iarnă şi să circule prin oraş timp de o lună, iar călătorii să asculte şi colinde în timpul călătoriei cu acest mijloc de transport în comun.

 

 

 

Spune-ne opinia ta