Proiectul pentru modernizarea Spitalului Judetean, din nou pe masa autoritatilor judetene!

Proiectul pentru modernizarea Spitalului Judetean, din nou pe masa autoritatilor judetene!

 Spitalul Judetean Botosani  

Presedintele Consiliului Judetean Botosani a facut demersuri, in cursul acestei saptamani, pentru deblocarea proiectului privind modernizarea Spitalului Judetean Botosani.

Cu aceasta ocazie, s-a stabilit ca este nevoie de un alt studiu de fezabilitate, care sa corespunda cu fondurile europene disponibile prin Agentia de Dezvoltare Regionala.

"Exista la Piatra Neamt bani alocati care asteapta sa depunem o cerere de finantare, dar pentru asta avem nevoie de un studiu de fezabilitate care sa fie corelat cu prevederile ghidului de finantare", a declarat Mihai Tabuleac.

Reprezentantii CJ au solicitat Guvernuloui sa procedeze la restructurarea studiului de fezabilitate in regim de urgenta, aceasta fiind singura solutie pentru a putea debloca aceasta situatie.

"Suma alocata prin Programul operational regional este de aproximativ 12 milioane de euro, iar valoarea investitiei, potrivit studiului de fezabilitate, se duce undeva la o suma absolut exagerata de 145 milioane de euro. Nu are nicio legatura cu posibilitatile reale privind sursele de finantare", a declarat presedintele CJ, facand referire la vechiul studiu de fezabilitate pentru proiectul de modernizare si extindere a Spitalului Mavromati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
7

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
77

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
135

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...