Proiecte în valoare de peste 6,5 milioane de lei depuse pentru Spitalul "Mavromati"

Proiecte în valoare de peste 6,5 milioane de lei depuse pentru Spitalul "Mavromati"

Consiliul Județean Botoșani a depus în data de 9 octombrie două proiecte în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale, Prioritatea de investiții 8.1, în parteneriat cu Spitalul Judeţean de Urgenţă „ Mavromati ” Botoşani.

Cele două proiecte sunt următoarele:

1. “Modernizarea și Dotarea Ambulatoriului din Cadrul Secției Exterioare Obstetrică- Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati" Botoșani. Bugetul total al proiectului este în cuantum de 3.548.146,46 lei inclusiv TVA.

2. “Dotarea Ambulatoriului din Cadrul Secției Exterioare Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani". Bugetul total al proiectului este în cuantum de 2.987.439,38 lei inclusiv TVA.

"Proiectele depuse au drept obiectiv principal modernizarea și dotarea Ambulatoriilor din Cadrul Secțiilor Exterioare Obstetrică-Ginecologie și Pediatrie ale Spitalului Județean de Urgență „Mavromati" Botoșani, în scopul îmbunătățirii calității infrastructurii de asistență medicală ambulatorie și al asigurării unui acces sporit și egal al cetățenilor la servicii de sănătate. Creşterea calităţii serviciilor medicale acordate și satisfacţia pacienţilor reprezintă o prioritate majoră a administrației județului", se arată în comunicatul CJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta