Proiecte în valoare de peste 6,5 milioane de lei depuse pentru Spitalul "Mavromati"

Proiecte în valoare de peste 6,5 milioane de lei depuse pentru Spitalul "Mavromati"

Consiliul Județean Botoșani a depus în data de 9 octombrie două proiecte în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale, Prioritatea de investiții 8.1, în parteneriat cu Spitalul Judeţean de Urgenţă „ Mavromati ” Botoşani.

Cele două proiecte sunt următoarele:

1. “Modernizarea și Dotarea Ambulatoriului din Cadrul Secției Exterioare Obstetrică- Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati" Botoșani. Bugetul total al proiectului este în cuantum de 3.548.146,46 lei inclusiv TVA.

2. “Dotarea Ambulatoriului din Cadrul Secției Exterioare Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani". Bugetul total al proiectului este în cuantum de 2.987.439,38 lei inclusiv TVA.

"Proiectele depuse au drept obiectiv principal modernizarea și dotarea Ambulatoriilor din Cadrul Secțiilor Exterioare Obstetrică-Ginecologie și Pediatrie ale Spitalului Județean de Urgență „Mavromati" Botoșani, în scopul îmbunătățirii calității infrastructurii de asistență medicală ambulatorie și al asigurării unui acces sporit și egal al cetățenilor la servicii de sănătate. Creşterea calităţii serviciilor medicale acordate și satisfacţia pacienţilor reprezintă o prioritate majoră a administrației județului", se arată în comunicatul CJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Astăzi: meci CSM Botoșani - CSM Bacău, la Sala Polivalentă

Sâmbătă, 2 Februarie 2019
193

Echipa botoșăneană de handbal masculin va înfrunta astăzi echipa secundă a formației de prima ligă CSM Bacău. Meciul începe la ora 13:00, la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipa&...

Se caută voluntari pentru educația copiilor din plasament din Botoșani

Miercuri, 30 Ianuarie 2019
608

Filiala Botoșani a programului educațional "Ajungem MARI" a dat startul unei noi sesiuni de înscrieri. Se caută voluntari inimoși, din orice domeniu de activitate, pentru a dărui 3 ore/săptăm...