Proiecte de sute milioane de euro promise municipiului Botoșani de Guvern

Proiecte de sute milioane de euro promise municipiului Botoșani de Guvern

Primarul Cătălin Flutur a declarat că va primi sprijin guvernamental solid pentru proiectele cu fonduri europene din municipiul Botoșani.

„Vizita la Botoșani a viceprim-ministrului Raluca Turcan și a ministrului Fondurilor Europene, Marcel Boloș, mi-a oferit prilejul unei discuții extrem de constructive și aplicate pe tema proiectelor actuale și viitoare cu finanțare europeană derulate în municipiul nostru. Cei doi reprezentanți ai guvernului mi-au dat asigurări ferme privind susținerea tuturor proiectelor noastre, informându-mă asupra oportunităților de atragere de fonduri europene în exercițiul financiar 2021-2027”, a declarat Cătălin Flutur.

Edilul a precizat că portofoliul de proiecte pentru Botoșani care sunt în prezent în diverse faze de implementare cumulează o valoare de aproximativ 100 de milioane de euro, iar vestea bună este că acest portofoliu va putea fi lărgit substanțial în anii care urmează.

Așa cum a dovedit deja cu prisosință în cele câteva luni scurse de la instalarea la Palatul Victoria, guvernul PNL condus de Ludovic Orban a sprijinit în mod constant orașul nostru, fiindu-ne partener de încredere ori de câte ori am solicitat suportul autorității centrale pentru Botoșani și botoșăneni, ceea ce, din păcate, nu s-a întâmplat ani la rând în timpul guvernelor PSD”, a completat Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta