Programul spectacolului din noaptea de Revelion
BOTOSANI

Programul spectacolului din noaptea de Revelion, ce va fi organizat de municipalitatea botoșăneană în Piața Revoluției, a fost definitivat în linii mari.

Programul spectacolului din noaptea de Revelion

Petrecerea din stradă va începe la ora 20.00, iar până la ora 22.00 vor urca pe scenă Luminița Hrițcu, Petronela Rusu, Trupa ToDay și Robert Toma.

Între 22.00 și 22.30 va susține un recital artista din Botoșani Francisca, iar între 22.30 și 23.10 va urca pe scena cântăreața din Republica Moldova Stela Botez.

Începând cu ora 23.10 va concerta Aurel Moldoveanu, iar la miezul nopții va fi un foc de artificii. Spectacolul va continua și după ora 00.00, când pe scena vor urca Tyna și cunoscuta cântăreață Corina.

În acest an pentru organizarea Revelionului din stradă s-au alocat din bugetul local 100.000 de lei. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
88

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
560

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
198

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...