Programul de blocare a rotilor alimenteaza conturile unor firme private, acuza Tabuleac!

Programul de blocare a rotilor alimenteaza conturile unor firme private, acuza Tabuleac!
Banii rezultati ca urmare a blocarii si ridicarii masinilor botosanenilor ar fi putut intra in bugetul Primariei, a declarat astazi Mihai Tabuleac, presedinte al Consiliului Judetean Botosani.

In ultima perioada, spune Tabuleac, tot mai multi botosaneni au reclamat nereguli cu privire la blocarea rotilor si ridicarea autoturismelor, sesizari pe care reprezentantul CJ le-a redirectionat catre Primaria Botosani.

"Programul este un lucru bun, intrucat a condus la fluidizarea traficului, dar cred ca s-a fortat la procedura", spune Tabuleac.

Presedintele CJ a acuzat chiar ca, in goana dupa profit, se sta la panda pentru a depista masinile parcate neregulamentar.

"Acest lucru se intampla din cauza tentatiei de a stabili tarife mari de deblocare si de ridicare a masinilor. In acest fel se alimenteaza conturile unor firme private. Era foarte bine daca Primaria avea un compartiment propriu care sa desfasoare aceste activitati, iar banii ajungeau la administratia locala", a declarat Mihai Tabuleac.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani - Chiajna 0-2. Dorinel Munteanu, debut cu victorie. Enache, trimis în tribună la pauză

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
419

Concordia Chiajna a învins-o în deplasare pe FC Botoşani cu scorul de 2-0 (2-0), sâmbătă seara, într-o partidă din etapa a 9-a a Ligii I. La primul meci al antrenorulu...

Noi materii la examenul de Capacitate

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
951

Ministrul Educaţiei Valentin Popa a declarat că vrea să schimbe procedura de desfăşurare a Evaluării Naţionale la sfârşitul ciclului gimnazial. Concret, oficialul a afirmat că elevii ca...

Simptome ale cancerului la creier. Toată lumea trebuie să le cunoască

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
1349

Cancerul la nivelul creierului pare a fi unul dintre cele mai înfricoșătoare diagnostice pe care un om le poate primi. Mass-media a inoculat ideea că acest tip de cancer este lipsit de orice spera...