Programul de blocare a rotilor alimenteaza conturile unor firme private, acuza Tabuleac!

Programul de blocare a rotilor alimenteaza conturile unor firme private, acuza Tabuleac!
Banii rezultati ca urmare a blocarii si ridicarii masinilor botosanenilor ar fi putut intra in bugetul Primariei, a declarat astazi Mihai Tabuleac, presedinte al Consiliului Judetean Botosani.

In ultima perioada, spune Tabuleac, tot mai multi botosaneni au reclamat nereguli cu privire la blocarea rotilor si ridicarea autoturismelor, sesizari pe care reprezentantul CJ le-a redirectionat catre Primaria Botosani.

"Programul este un lucru bun, intrucat a condus la fluidizarea traficului, dar cred ca s-a fortat la procedura", spune Tabuleac.

Presedintele CJ a acuzat chiar ca, in goana dupa profit, se sta la panda pentru a depista masinile parcate neregulamentar.

"Acest lucru se intampla din cauza tentatiei de a stabili tarife mari de deblocare si de ridicare a masinilor. In acest fel se alimenteaza conturile unor firme private. Era foarte bine daca Primaria avea un compartiment propriu care sa desfasoare aceste activitati, iar banii ajungeau la administratia locala", a declarat Mihai Tabuleac.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foşti soţi obligaţi să facă afaceri împreună, deşi nu vor acest lucru

Duminică, 22 Aprilie 2018
369

Cei doi soţi au înfiinţat, în 2014, o firmă, însă la un an au divorţat. Soţia, care avea calitatea de administrator în cadrul societăţii, a vrut să se retragă di...

Subofițer din Botoșani, pe prima treaptă a podiumului la Cupa Forţelor Terestre la Tir!

Duminică, 22 Aprilie 2018
194

Subofiţeri şi soldaţi/gradaţi profesionişti din structurile subordonate Brigăzii 15 Mecanizate "Podu Înalt" au participat la un concurs de tragere desfăşurat &ic...

Un comerciant a fost sancţionat cu amendă maximă pentru că nu a afişat preţul la 20 de şosete

Duminică, 22 Aprilie 2018
325

Poliţistul a efectuat controlul la un stand dintr-un complex comercial din municipiul Botoşani şi, pe lângă neregulile cu şosetele, a găsit şi un pachet de făină expirat de trei s...