Programul de blocare a rotilor alimenteaza conturile unor firme private, acuza Tabuleac!

Programul de blocare a rotilor alimenteaza conturile unor firme private, acuza Tabuleac!
Banii rezultati ca urmare a blocarii si ridicarii masinilor botosanenilor ar fi putut intra in bugetul Primariei, a declarat astazi Mihai Tabuleac, presedinte al Consiliului Judetean Botosani.

In ultima perioada, spune Tabuleac, tot mai multi botosaneni au reclamat nereguli cu privire la blocarea rotilor si ridicarea autoturismelor, sesizari pe care reprezentantul CJ le-a redirectionat catre Primaria Botosani.

"Programul este un lucru bun, intrucat a condus la fluidizarea traficului, dar cred ca s-a fortat la procedura", spune Tabuleac.

Presedintele CJ a acuzat chiar ca, in goana dupa profit, se sta la panda pentru a depista masinile parcate neregulamentar.

"Acest lucru se intampla din cauza tentatiei de a stabili tarife mari de deblocare si de ridicare a masinilor. In acest fel se alimenteaza conturile unor firme private. Era foarte bine daca Primaria avea un compartiment propriu care sa desfasoare aceste activitati, iar banii ajungeau la administratia locala", a declarat Mihai Tabuleac.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avocat Marina-Ioana Alexandru: Despre inițierea copiilor în ideologia de gen

astăzi, 08:22
87

Strategia națională de (re)educare parentală a fost doar aparent retrasă și neasumată de către Ministerul Educației Naționale – contrar răspunsului oficial dat societății civile. Cu ...

"Dragă șoferule, ce facem noi nu se numește pândă...". Ce au răspuns șoferii!

astăzi, 07:51
171

Poliția Română a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj pentru conducătorii auto legat de prezența radarelor în trafic. Reprezentanții Poliției spun că se acționează spre...

Angajații unei instituții din Botoșani se pregătesc de grevă generală!

astăzi, 07:12
810

Consilierii de probaţiune din Capitală şi din şapte judeţe, au intrat miercuri în grevă generală, fiind nemulţumiţi de faptul că nu le-au fost rezolvate problemele de natură salarial...