Programul de blocare a rotilor alimenteaza conturile unor firme private, acuza Tabuleac!

Programul de blocare a rotilor alimenteaza conturile unor firme private, acuza Tabuleac!
Banii rezultati ca urmare a blocarii si ridicarii masinilor botosanenilor ar fi putut intra in bugetul Primariei, a declarat astazi Mihai Tabuleac, presedinte al Consiliului Judetean Botosani.

In ultima perioada, spune Tabuleac, tot mai multi botosaneni au reclamat nereguli cu privire la blocarea rotilor si ridicarea autoturismelor, sesizari pe care reprezentantul CJ le-a redirectionat catre Primaria Botosani.

"Programul este un lucru bun, intrucat a condus la fluidizarea traficului, dar cred ca s-a fortat la procedura", spune Tabuleac.

Presedintele CJ a acuzat chiar ca, in goana dupa profit, se sta la panda pentru a depista masinile parcate neregulamentar.

"Acest lucru se intampla din cauza tentatiei de a stabili tarife mari de deblocare si de ridicare a masinilor. In acest fel se alimenteaza conturile unor firme private. Era foarte bine daca Primaria avea un compartiment propriu care sa desfasoare aceste activitati, iar banii ajungeau la administratia locala", a declarat Mihai Tabuleac.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

#șîeu - Ștefan Mandachi: "Aud c-aș fi vreun spion, agent 007, James Bond. A început o campanie de denigrare a familiei mele​"

astăzi, 11:07
719

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, care a reuşit să mobilizeze mii de oameni din toată țara într-un protest fără precedent pentru construirea de autostrăzi, demontează acuzațiile că ar ...

Meningita, simptome și tratament. De ce este esențial să mergi la medic de la primele semne!

astăzi, 10:32
164

Meningita este o inflamație a membranelor (meningelor) care înconjoară creierul și măduva spinării. Medicii atrag atenția că meningita virală este mai puțin severă decât cea bact...

Patru ani de la tragicul accident în care a sfârșit ambulanțierul Constantin Brânzilă: "Procesul stagnează, iar vinovatul circulă liber!"

astăzi, 10:10
473

În urmă cu patru ani, în seara zilei de 19 martie, Constantin Brânzilă era de serviciu pe ambulanță și transporta la Iași o fată de 17 ani, care avea nevoie de dializă. C&aci...