Programul de blocare a rotilor alimenteaza conturile unor firme private, acuza Tabuleac!

Programul de blocare a rotilor alimenteaza conturile unor firme private, acuza Tabuleac!
Banii rezultati ca urmare a blocarii si ridicarii masinilor botosanenilor ar fi putut intra in bugetul Primariei, a declarat astazi Mihai Tabuleac, presedinte al Consiliului Judetean Botosani.

In ultima perioada, spune Tabuleac, tot mai multi botosaneni au reclamat nereguli cu privire la blocarea rotilor si ridicarea autoturismelor, sesizari pe care reprezentantul CJ le-a redirectionat catre Primaria Botosani.

"Programul este un lucru bun, intrucat a condus la fluidizarea traficului, dar cred ca s-a fortat la procedura", spune Tabuleac.

Presedintele CJ a acuzat chiar ca, in goana dupa profit, se sta la panda pentru a depista masinile parcate neregulamentar.

"Acest lucru se intampla din cauza tentatiei de a stabili tarife mari de deblocare si de ridicare a masinilor. In acest fel se alimenteaza conturile unor firme private. Era foarte bine daca Primaria avea un compartiment propriu care sa desfasoare aceste activitati, iar banii ajungeau la administratia locala", a declarat Mihai Tabuleac.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O firmă din Botoșani câștigă licitația pentru Podul Unirii!

Miercuri, 12 Decembrie 2018
425

Contractul pentru realizarea Podului Unirii, în zona comercială a Sucevei, ar putea fi semnat într-o săptămână, miercuri fiind desemnată o ofertă câștigătoare la licita...

Starețul Mănăstirii Putna acuză "maimuțăreala europeană" și amestecul ambasadelor: Mai este acest popor liber? Eu nu prea mai văd libertate

Miercuri, 12 Decembrie 2018
197

Starețul Mănăstirii Putna, Părintele Melchisedec Velnic, vorbește, într-un interviu preluat de basilica.ro, despre ”maimuțăreala europeană” care ar fi dus la decăderea socie...

Parlamentul a votat puteri sporite pentru polițiști. Ce se întâmplă dacă nu te oprești la mesajul "Poliția, stai! Nu te apropia!"

Miercuri, 12 Decembrie 2018
303

Proiectul privind intarirea autoritatii politistului a fost votat in Camera Deputatilor, for decizional, legea urmand a fi trimisa spre presedintele Klaus Iohannis, spre promulgare, informeaza MAI. Po...