Program definitiv la inaugurarea Salii Polivalente

Program definitiv la inaugurarea Salii Polivalente
Reprezentantii primariei municipiului Botosani au definitivat programul zilelor de sambata si duminica, cand are loc inaugurarea oficiala a Salii Polivalente Elisabeta Lipa.

In cele doua zile sunt programate mai multe manifestari artistice si culturale, organizatorii mizand pe un numar foarte mare de spectatori.

Deschiderea oficiala este programata sambata la ora 10.00, cand va avea loc si dezvelirea firmei luminoase ce poarta denumirea salii, sfintirea si prezentarea bazei sportive.

De la ora 11.30 vor avea loc, timp de o ora demonstratii de lupte greco-romane, box, canotaj, badminton, haltere si arte martiale.

De la ora 12.30 incep pregatirile pentru meciul dintre Pro Volei Botosani si Constructorul Bucuresti, meci contand pentru etapa a V-a a ligii secunde la volei feminin, dupa care de la 15.00 este programat un turneu de fotbal pentru elevi din clasele I-IV.

De la ora 17.00 si pana la 18.30 este programat unul din cele mai importante evenimente si anume meciul demonstrativ de old-boys intre o echipa formata din fosti jucatori ai nationalei Romaniei si o selectionata cu fosti jucatori de la echipele din zona Moldovei.

Ziua a doua va debuta la ora zece cu cateva meciuri de volei, baschet, handbal si streetball, in care vor evolua echipele liceelor din municipiul Botosani, un concurs de majorete si o demonstratie de karate.

De la ora 14.00 si pana la 17.00 este programat un turneu de minifotbal, dupa care de la 18.00 este programat un spectacol care va incepe cu un concert al Rapsozilor Botosanilor, dupa care vor urma trupele Class si Fly Project.

Dupa 21 de ani, am reusit sa finalizam aceasta Sala Polivalenta. Este o sala deosebita cum putine orase din tara au. S-au alocat sume importante de la bugetul local pentru dotarile acestei sali, fiind achizitionate echipamente de cea mai buna calitate. Botosaniul are o traditie in acest sport, avem campioane, olimpice, mondiale, europene sau balcanice si era nevoie de aceasta sala pentru a crea conditii pentru performanta sportivilor, a spus viceprimarul Florin Ghiorghita.

In acest an, am avut etapa de ciclism la Botosani, am avut etapa de campionat national de raliu, am finalizat Sal Polivalenta, am facut investitii masive in stadionul Municipal si am investit la FC Botosani, a adaugat Ghiorghita.

Dupa inaugurare, Sala Polivalenta va putea fi inchiriata pentru diferite manifestari, meciuri de fotbal, baschet, handbal, volei, concerte.

Cat priveste tarifele, acestea inca nu au fost stabilite, ele urmand a fi afisate incepand de saptamana viitoare. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

OMAGIU poetului Horațiu Ioan Lașcu, la 20 de ani de la moarte!

astăzi, 08:03
24

Fundația Culturală "Hyperion - C.b." Botoșani și Reprezentanța Botoșani a Filialei Iași a Uniunii Scriitorilor din România vă invită sâmbătă, 21 octombrie 2017, la com...

Dinamo Bucuresti nu a mai castigat in Moldova de trei ani de zile

astăzi, 07:55
46

Gazeta a analizat jocurile bucureștenilor din Moldova, unde roș-albii nu au mai câștigat de doi ani și opt luni!, mai exact din sezonul 2014/2015.  Atunci, Mihai Teja debuta ca tehnicia...

Licitaţie pentru rezervarea a noi locuri de parcare în municipiul Botoşani

astăzi, 07:46
121

Primăria Municipiului Botoşani va scoate la licitaţie, în vederea rezervării, noi locuri de parcare în mai multe cartiere.Licitaţia va avea loc în data de 9 noiembrie, &icir...