Program de lucru prelungit la APIA şi DSVSA, inclusiv în mini-vacanţa de 1 Mai

Având în vedere că au mai rămas aproximativ două săptămâni până la încheierea campaniei de depunere a cererilor unice pentru obţinerea subvenţiilor agricole atât în sectorul vegetal cât şi în cel zootehnic, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că va funcţiona cu program special.

Program de lucru prelungit la APIA şi DSVSA, inclusiv în mini-vacanţa de 1 Mai

Funcţionarii APIA vor asigura activitatea din instituţie atât pe parcursul zilei de sâmbătă cât şi pe 30 aprilie, de la ora 08,00 la 14,00, dar şi pe data de 1 Mai, de la 08,00 la 16,00, pentru ca agricultorii să poată depune cereri.

La această măsură s-a ajuns din cauza volumului mare de muncă şi al numărului de dosare ce trebuie procesate, astfel încât până la data de 15 mai, când se va închide campania de depunere a cererilor, toate solicitările să fie onorate.

În acest sens, şi Direcţia Sanitar – Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) a modificat programul de lucru. În perioada 29 aprilie – 1 mai se vor elibera paşapoarte pentru bovine de la biroul de specialitate, în intervalul orar 8,30 – 14,30 programul prelungindu-se în funcţie de solicitări.

Pentru obţinerea acestora, proprietarii se vor prezenta cu copii ale cărţii de identitate şi copii ale formularelor de identificare sau de mişcare şi vor achita o taxă de cinci lei pentru fiecare paşaport. Pentru paşapoartele pierdute este nevoie de formularul de declarare iar preţul acestora este de 25 lei fiecare.

Comunicat de presă Instituţia Prefectului

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...