Prioritati costisitoare, dar necesare, la Urban Serv!

Prioritati costisitoare, dar necesare, la Urban Serv!

 Gheorghe Pricopie, director SC Urban Serv SA  

Directorul SC Urban Serv Botosani, Gheorghe Pricopie, intentioneaza sa achizitioneze in acest an un utilaj pentru rampa de gunoi, pentru a-l inlocui pe cel existent, vechi de peste 20 de ani.

Avem nevoie de alt utilaj. Unul nou ajunge la 200.000 euro, dar nu ne aruncam, ca nu avem bani. Vom lua unul second-hand, care costa doar 40-50.000 euro. Tot pentru eficientizarea activitatii avem in vedere sa achizitionam si o minibasculanta, pentru care va trebui o investitie de circa 20.000 euro, a spus Pricopie.

In lista prioritatilor intra si schimbarea meselor din cele doua piete ale municipiului: Piata Mare si Viilor, investitie care se cifreaza la 200.000 lei.

Vrem sa cumparam 50-100 de mese pentru ambele piete, fiindca cele mai noi au 7 ani, iar celelalte mozaicate au peste 20 de ani vechime. Apoi, in Piata Viilor trebuie sa asfaltam, si iar ne trebuie 100.000 lei, a mai adaugat directorul SC Urban Serv Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tom Degețel revine, duminică, pe scena Teatrului Vasilache Botoșani!

astăzi, 09:39
14

 Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" vă invită duminică, 22 octombrie 2017, de la orele 11:00 şi 12:30, să vizionaţi spectacolul "TOM DEGEŢEL", de Va...

Inspectorul general al IŞJ, despre cazul copilului discriminat de la Suliţa: "Incidentul a durat maxim 48 de ore. Am mediat conflictul"

astăzi, 09:10
205

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani susţine că a fost respectată legislaţia în ceea ce priveşte asigurarea protecţiei şi promovării drepturilor copilului î...

Conceptul de Buclă pe înțelesul tuturor! VIDEO

astăzi, 09:09
128

Pentru cei care nu cunosc conceptul de "buclă" oferim aici explicaţiile clarificatoare pentru a înţelege ce se întâmplă atunci când se spune despre un program de ...