Primarul Flutur, despre refuzul consilierilor PSD de preluare a obiectivelor de la Cornișa: "Se merge pe aceeași idee de a nu face nimic"

Primarul Flutur, despre refuzul consilierilor PSD de preluare a obiectivelor de la Cornișa: "Se merge pe aceeași idee de a nu face nimic"

Primarul Cătălin Flutur speră ca la următoarea ședință în care se va pune în discuție proiectul Cornișa, consilierii PSD care s-au opus până acum preluării obiectivelor finalizate să își schimbe punctul de vedere și să aprobe proiectul de hotărâre.

Edilul a explicat că preluarea acestor obiective înseamnă de fapt pregătirea pentru funcționare a tot ceea ce înseamă această investiție de anvergură. 

"Eu îmi doresc din suflet ca săptămâna viitoare să aprobe această hotărâre. Nu cred că este numaidecât o miză politică dar se merge pe aceeași idee de a nu face nimic, apropo de frică. Dacă faci ceva îți asumi niște riscuri, dacă nu faci nu ai niciun risc, numai că orașul trebuie să meargă înainte. Nu pot să dau un termen pentru inaugurarea Parcului Cornișa că încă nu am finalizat lucrările acolo. Dacă în două luni terminăm și facem recepția finală ne vor mai trebui trei-patru luni să facem tot ce înseamnă contracte de mentenanță, să scoatem autorizări de funcționare și să instruim personalul. Noi voiam să mergem în tandem ca să grăbim lucrurile. S-ar părea că există niște reticențe, dar nu știu ce gândește fiecare", a spus primarul Cătălin Flutur. 

Consilierul PSD Mihai Tincu a propus ca aleșii locali să se întâlnească şi săptămâna viitoare şi poate până atunci va fi primit şi un răspuns din partea reprezentanţilor Inspectoratului de Stat în Construcţii referitor la legalitatea preluării unor obiective înainte de recepția finală a lucrărilor de la parcul de agrement. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Regulamentul privind blocarea şi ridicarea maşinilor, din municipiul Botoşani, intră în Consiliul Local!

Joi, 23 Noiembrie 2017
2714

Regulamentul privind circulaţia în municipiul Botoşani şi activitatea de blocare/ridicare a maşinilor parcate neregulamentar intră, în sfârşit, în dezbatere şi aporbare ...

SURPRIZA din mai multe magazine de articole textile, din Botoşani: Una scrie pe etichetă, alta se vinde!

Joi, 23 Noiembrie 2017
1746

De câte ori nu vi s-a întâmplat să cumpăraţi un articol textil şi să primiţi asigurări ferme că ceea ce scrie pe etichetă, drept compoziţie a materialului, este real? Că l...

Mai multe burse şcolare acordate elevilor botoşăneni. Vezi repartiţia pe şcoli!

Joi, 23 Noiembrie 2017
1048

Cuantumul şi numărul burselor ce se vor acorda în acest an şcolar elevilor din unităţile de învăţământ din municipiul Botoşani vor fi aprobate, în data de 29 noiembrie...