Primarul Cătălin Flutur: "Sunt absolut convins că iarna aceasta vom folosi patinoarul de la Cornişa"

Primarul Cătălin Flutur: "Sunt absolut convins că iarna aceasta vom folosi patinoarul de la Cornişa"

Primul obiectiv de la Parcul de agrement Cornişa ce ar putea fi deschis anul acesta este patinoarul la care au fost deja finalizate lucrările şi au fost făcute şi probele.

Primarul Cătălin Flutur a precizat că nu va mai fi amenajat patinoarul de la Sala Polivalentă, pentru că ar fi o cheltuială în plus, în condiţiile în care este gata patinoarul de la Cornişa pe care reprezentanţii municipalităţii doresc să îl deschidă cât mai repede.

“La Cornişa am făcut documentaţia pentru ultima licitaţie, să finalizăm lucrările acolo. Dacă preluăm în timp util, ne dorim şi eu sunt absolut convins că vom folosi patinoarul de la Cornişa şi nu mai cheltuim bani să îl reamenajăm pe cel de la Sala Polivalentă”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Patinoarul de la Cornişa are o suprafață de 1.000 de metri pătrați, iar la intrarea în zona unde a fost construit a fost montat și un perete pentru escaladă. A fost amenajată și o tribună cu 144 de locuri, fiind achiziționată și o mașină ultraperformantă de făcut gheață.

De asemenea, pe suprafața patinoarului vor fi amenajate și trei piste pentru curling.

Zona cu gheață are un sistem de climatizare diferit de cel existent la tribune, lucru ce va permite ca patinoarul să poată fie folosit până la zece luni într-un an.

 

 

 

Spune-ne opinia ta