Primarul Cătălin Flutur: "Nu am avut niciun proiect depus de mine și echipa mea pentru care să nu obțin finanțare"

Primarul Cătălin Flutur: "Nu am avut niciun proiect depus de mine și echipa mea pentru care să nu obțin finanțare"

Primarul Cătălin Flutur susține că a reușit să ducă la final, în municipiul Botoșani, toate proiectele pe care le-a demarat și pentru care a obținut finanțare.

Edilul spune că la fel se va întâmpla și cu Parcul Cornișa, dar și cu Teatrul M. Eminescu, proiecte lăsate nefinalizate de fosta administrație, pentru care va rezolva "oalele sparte."

Flutur dă asigurări că vor fi duse la bun sfârșit și proiectele care vor demara în mandatul de acum și care vor fi realizate cu fonduri europene pe noua axă de finanțare.

"Spuneți-mi un singur proiect pe care l-am început și nu l-am terminat. Încerc să rezolv oalele sparte și vom rezolva și aceste oale sparte în ceea ce privește Teatrul M. Eminescu și Parcul Cornișa. Dar nu am avut niciun proiect depus la Primăria Municipiului Botoșani pentru care să nu obțin finanțare. Nu am avut niciun proiect pe care să-l fi început eu sau echipa mea și să nu-l fi finalizat. Așa se va întâmpla și cu proiectele de pe axa aceasta și voi finaliza și celelalte două proiecte care patru ani au trecut peste ele ca vântul și am pierdut banii, și vorbesc de Cornișa și teatru", a spus primarul Cătălin Flutur.  

 

 

Spune-ne opinia ta