Primarul Cătălin Flutur, despre Zona Metropolitană: "Este un mare eşec. O mâncătoare de bani "

Primarul Cătălin Flutur a criticat dur activitatea Zonei Metropolitane Botoşani şi modul în care a fost condusă aceasta.

Primarul Cătălin Flutur, despre Zona Metropolitană: "Este un mare eşec. O mâncătoare de bani "

Edilul a spus că această structură nu a făcut altceva decât să “manânce bani”, iar în patru ani nu a avut nicio realizare, nefiind eligibilă pe vreun proiect pentru atragerea de fonduri europene.

Aprecierile primarului despre Zona Metropolitană au fost făcute după ce consilierii PSD au cerut socoteală pentru propunerea ca banii alocaţi pentru un studiul de fezabilitate al şoselei de centură, proiect ce ar fi trebuit dezvoltat de Zona Metropolitană, au fost direcţionaţi către altă zonă.

Primarul a explicat că respectivii bani au fost alocaţi pentru un eventual studiu de fezabilitate, nicidecum pentru construcţia şoselei de centură, investiţie care ar putea fi realizată doar cu fonduri de la Uniunea Europeană.

“Nu tot ce îi zboară domnului Egner prin cap se poate rezolva în Consiliul Local. Din păcate, Zona Metropolitană este un mare eşec pentru pentru Botoşani, cu absolut nicio realizare notabilă. Este o mâncătoare de bani din buget, pentru că ideea a fost nobilă. Spuneţi ce realizare a avut Zona Metropolitană? A pierdut startul, a fost administrată porst de doi directori consecutivi. Nu sunt eligibili pe niciun proiect european”, a spus primarul Cătălin Flutur.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Intabulări pe tronsoanele de drum județean care vor forma drumul strategic. "Sunt șanse de 100% să obținem finanțarea"

Luni, 16 Octombrie 2017
2448

Potrivit președintelui Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, până la data de 31 octombrie trebuie finalizată intabularea tronsoanelor de drum județean care vor face parte...

Contractul colectiv de muncă de la Urban Serv, prelungit. Ce spune conducerea despre salarii!

Luni, 16 Octombrie 2017
353

Actualul contract colectiv de muncă de la nivelul societății Urban Serv a fost prelungit printr-un acord, și asta întrucât nu s-a putut încheia un nou contract.Directorul soc...

Peste 2.000 de elevi botoșăneni au cerut "Bani de liceu"

Duminică, 15 Octombrie 2017
746

Elevii botoșăneni vor putea beneficia și în acest an școlar de un sprijin financiar în cadrul Programului "Bani de liceu".Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școl...