Primarul Cătălin Flutur, despre Zona Metropolitană: "Este un mare eşec. O mâncătoare de bani "

Primarul Cătălin Flutur a criticat dur activitatea Zonei Metropolitane Botoşani şi modul în care a fost condusă aceasta.

Primarul Cătălin Flutur, despre Zona Metropolitană: "Este un mare eşec. O mâncătoare de bani "

Edilul a spus că această structură nu a făcut altceva decât să “manânce bani”, iar în patru ani nu a avut nicio realizare, nefiind eligibilă pe vreun proiect pentru atragerea de fonduri europene.

Aprecierile primarului despre Zona Metropolitană au fost făcute după ce consilierii PSD au cerut socoteală pentru propunerea ca banii alocaţi pentru un studiul de fezabilitate al şoselei de centură, proiect ce ar fi trebuit dezvoltat de Zona Metropolitană, au fost direcţionaţi către altă zonă.

Primarul a explicat că respectivii bani au fost alocaţi pentru un eventual studiu de fezabilitate, nicidecum pentru construcţia şoselei de centură, investiţie care ar putea fi realizată doar cu fonduri de la Uniunea Europeană.

“Nu tot ce îi zboară domnului Egner prin cap se poate rezolva în Consiliul Local. Din păcate, Zona Metropolitană este un mare eşec pentru pentru Botoşani, cu absolut nicio realizare notabilă. Este o mâncătoare de bani din buget, pentru că ideea a fost nobilă. Spuneţi ce realizare a avut Zona Metropolitană? A pierdut startul, a fost administrată porst de doi directori consecutivi. Nu sunt eligibili pe niciun proiect european”, a spus primarul Cătălin Flutur.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1440

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
725

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
495

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...