Primarul Cătălin Flutur, despre Zona Metropolitană: "Este un mare eşec. O mâncătoare de bani "

Primarul Cătălin Flutur a criticat dur activitatea Zonei Metropolitane Botoşani şi modul în care a fost condusă aceasta.

Primarul Cătălin Flutur, despre Zona Metropolitană: "Este un mare eşec. O mâncătoare de bani "

Edilul a spus că această structură nu a făcut altceva decât să “manânce bani”, iar în patru ani nu a avut nicio realizare, nefiind eligibilă pe vreun proiect pentru atragerea de fonduri europene.

Aprecierile primarului despre Zona Metropolitană au fost făcute după ce consilierii PSD au cerut socoteală pentru propunerea ca banii alocaţi pentru un studiul de fezabilitate al şoselei de centură, proiect ce ar fi trebuit dezvoltat de Zona Metropolitană, au fost direcţionaţi către altă zonă.

Primarul a explicat că respectivii bani au fost alocaţi pentru un eventual studiu de fezabilitate, nicidecum pentru construcţia şoselei de centură, investiţie care ar putea fi realizată doar cu fonduri de la Uniunea Europeană.

“Nu tot ce îi zboară domnului Egner prin cap se poate rezolva în Consiliul Local. Din păcate, Zona Metropolitană este un mare eşec pentru pentru Botoşani, cu absolut nicio realizare notabilă. Este o mâncătoare de bani din buget, pentru că ideea a fost nobilă. Spuneţi ce realizare a avut Zona Metropolitană? A pierdut startul, a fost administrată porst de doi directori consecutivi. Nu sunt eligibili pe niciun proiect european”, a spus primarul Cătălin Flutur.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Drumurile județene, prioritare la alocarea banilor. "Nu ne permitem luxul de a..."

astăzi, 13:37
199

Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, susține că toate economiile vor fi direcționate către executarea de lucrări pe drumurile județene. Direcțiile din subordinea Co...

Încă un bloc ANL va fi ridicat pe terenurile armatei. Vezi pentru cine!

astăzi, 13:13
985

Pe terenurile armatei de la ieșirea din municipiul Botoșani către Iași, unde deja au început să se construiască blocuri ANL, va mai fi ridicat un astfel de imobil cu finanțare de la Agen...

Aglomerația din maxi-taxi și comportamentul unor șoferi, reclamate autorităților!

astăzi, 12:28
437

Prin vocea lui Radu Căjvăneanu, reprezent al Asociației pentru Protecția Consumatorului Botoșani, au fost aduse în atenția reprezentanților municipalității o serie de reclamații v...