Primarul Cătălin Flutur, despre societatea Eltrans: "Nu se poate să stea la nesfârșit pe banii primăriei"

Primarul Cătălin Flutur, despre societatea Eltrans: "Nu se poate să stea la nesfârșit pe banii primăriei"

Cele două societăți din municipiul Botoșani care asigură transportul în comun cu tramvaiul și maxi-taxi au solicitat municipalității majorarea subvenției pentru pensionari.

Un proiect de hotărâre în acest sens va fi supus dezbaterii și aprobării în ședința de Consiliu Local de săptămâna viitoare. Subvenția ar urma să crească de la 35 la 40 de lei.

Primarul Cătălin Flutur a criticat faptul că societatea Eltrans solicită mereu fonduri de la primărie, spunând că ar trebui să identifice și alte surse de unde să obțină o serie de venituri proprii.

"Avem o Hotărâre de Consiliu Local privind creșterea valorii abonamentului pentru pensionari de la 35 la 40 de lei. Este o solicitare a celor de la Eltrans, motivând că s-a scumpit curentul, au crescut salariile. Și această hotărâre a fost în dezbatere publică și o vom supune votului în Consiliul Local. Părerea mea personală este că nu se poate ca la nesfârșit Eltransul să stea doar pe banii primăriei. Ar trebui să identifice și alte metode de a-și face venituri proprii", a precizat primarul Cătălin Flutur.
 

 

Spune-ne opinia ta