Primarii, cu jalba in protap la presedintele CJ, din cauza bugetului foarte mic!

Primarii, cu jalba in protap la presedintele CJ, din cauza bugetului foarte mic!
Conducerea Consiliului Judetean Botosani s-a consultat cu primarii din judet cu privire la bugetul ce urmeaza a fi discutat in sedinta extraordinara de luni.

Mihai Tabuleac, presedintele CJ, a transmis primarilor sa comunice problemele pe care le au pana saptamana viitoare, pentru ca, acolo unde se semnaleaza situatii deosebite, sa se incerce corectii la buget in sedinta de luni.

Majoritatea primarilor s-au fost dezamagiti de sumele primite. Unii dintre ei s-au plans presedintelui CJ, mentionand ca doar drepturile salariale restante pe care functionarii publici le-au castigat in instanta sunt de ordinul miliardelor de lei.

Hotararile emise in acest sens sunt definitive si irevocabile, primarii avand obligatia sa achite aceste drepturi. Seful CJ le-a cerut primarilor sa respecte legea, iar acolo unde sumele nu ajung, sa caute intelegere la salariatii in cauza.

"Sfatul meu este ca acum, cand va construiti bugetul pentru 2009, sa tineti cont de ceea ce este inscris in hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila. Nu este incotro, asta este legea! Insa, in situatia in care nevoia de bani este disproportionata in raport cu posibilitatile financiare, atunci eu sunt sigur ca puteti sa gasiti intelegere la beneficiari, ca doar au fost si sunt salariatii dumneavoastra, si nu sunt orice fel de salariati, ci sunt functionari publici", le-a transmis Mihai Tabuleac primarilor.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO Liviu Dragnea, declarații după Comitetul Executiv al PSD - "Decizia mea e foarte fermă: rămân la conducerea PSD"

astăzi, 19:17
435

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut în urmă cu scurt timp o conferință de presă, după reuniunea Comitetului Executiv al partidului, în care a obținut susținerea socia...

Român arestat în Germania. Domul din Koln, evacuat de teama unui atentat!

astăzi, 19:03
348

Domul din oraşul german Köln a fost evacuat vineri de frica unui atac terorist, un suspect român fiind arestat preventiv, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate germane citate ...

Când este valabil procesul-verbal de reținere a permisului

astăzi, 18:17
280

Din procesul-verbal de contravenție prin care se dispune reținerea permisului nu trebuie să lipsească și mențiunile cu privire la aplicarea sancțiunii complementare a suspendării dreptului de ...