Primarii au spus, din nou, pas ședinței ADI Aqua

Primarii au spus, din nou, pas ședinței ADI Aqua

Doar câțiva primari din județ au fost prezenți, luni, la sedința Adunării Generale a Acționarilor a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Aqua.

Ședința a fost reprogramată după ce săptămâna trecută s-a înregistrat, de asemenea, o absență în masă a reprezentanților administrației publice locale, nefiind cvorum.  

Chiar dacă numărul primarilor prezenți luni a fost unul scăzut, de această dată ședința a putut fi ținută, la a doua convocare nefiind necesar un anumit numar de membri. 

AGA a aprobat raportul de activitatea al Consiliului Director al ADI Aqua, dar și raportul cezorilor. Cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi, respectiv acordarea avizului asupra bugetului de venituri și cheltuieli al societății Nova Apaserv pentru anul în curs a fost retras, fiind solicitate clarificări. 

Obținerea acestui aviz este obligatorie pentru operatorul de apă, pentru ca ulterior bugetul să poată fi aprobat de consilierii județeni. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1446

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
733

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
499

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...