Primarii au spus, din nou, pas ședinței ADI Aqua

Primarii au spus, din nou, pas ședinței ADI Aqua

Doar câțiva primari din județ au fost prezenți, luni, la sedința Adunării Generale a Acționarilor a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Aqua.

Ședința a fost reprogramată după ce săptămâna trecută s-a înregistrat, de asemenea, o absență în masă a reprezentanților administrației publice locale, nefiind cvorum.  

Chiar dacă numărul primarilor prezenți luni a fost unul scăzut, de această dată ședința a putut fi ținută, la a doua convocare nefiind necesar un anumit numar de membri. 

AGA a aprobat raportul de activitatea al Consiliului Director al ADI Aqua, dar și raportul cezorilor. Cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi, respectiv acordarea avizului asupra bugetului de venituri și cheltuieli al societății Nova Apaserv pentru anul în curs a fost retras, fiind solicitate clarificări. 

Obținerea acestui aviz este obligatorie pentru operatorul de apă, pentru ca ulterior bugetul să poată fi aprobat de consilierii județeni. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sute de ovine sacrificate la Botoşani din cauza scrapiei!

Miercuri, 13 Decembrie 2017
652

Medicul veterinar Viorel Axinte, din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA), susţine că sunt focare noi pentru că boala nu a evoluat niciodată pe raza jude...

Autoritățile sanitare din Botoșani, în alertă din cauza rujeolei!

Miercuri, 13 Decembrie 2017
473

Potrivit medicului Irina Alecu, șeful Compartimentului de Epidemiologie din cadrul DSP, evoluția numărului de copii vaccinați la nivelul județului este iarăși un semnal de alarmă. &qu...

Ce spune șeful Compartimentului Epidemiologie de la DSP despre întârzierea vaccinării antigripale!

Miercuri, 13 Decembrie 2017
385

Direcția de Sănătate Publică (DSP) a solicitat 21.000 de doze de vaccin antrigripal, dar s-au primit 12.800 doze. Medicul Irina Alecu, șeful Compartimentului Epidemilogie din cadrul DSP Botoșani...