Primăria vrea să preia baza unei firme de la Trei Coline. Ce vrea să facă!

Primăria vrea să preia baza unei firme de la Trei Coline. Ce vrea să facă!

Municipalitatea botoșăneană vrea să intre în posesia unei baze ce aparține unui agent economic ce are datorii către bugetul local.

Potrivit primarului Cătălin Flutur se încearcă preluarea bazei de la Trei Coline ce aparține societății Electrocontact unde se dorește dezvoltarea unor proiecte care să susțină sportul. 

"Cei de la Electrocontact au niște datorii la noi și încercăm să le luăm baza de la Trei Coline că ne mai trebuie terenuri de sport, terenuri de antrenament și pentru cei de la FC Botoșani, și pentru cei de la baseball și pentru juniorii care vor să joace fotbal. Să preluăm baza aia că e păcat de ea și să o luăm să o folosim", a declarat primarul Cătălin Flutur. 

Municipalitatea vrea să preia și fosta cantină Condacia, și se luptă în instanță și pentru două terenuri de la ieșirile spre Iași și Suceava. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Apel făcut de primarul Cătălin Flutur pentru ajutorarea sinistraților din Primăverii. Cont deschis pentru aceștia

Marţi, 26 Septembrie 2017
297

Primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat, marți, un nou apel pentru ajutorarea familiilor afectate de explozia din data de 15 septembrie, de pe strada Primăverii nr.18.Conducer...

Disperarea sinistraților de pe strada Primăverii: "Unde să mergem să dormim? Pe stradă, în parc?". Oameni rămași fără serviciu!

Marţi, 26 Septembrie 2017
1763

Și, pe lângă durerea pe care o simt în suflet, oamenii au în continuare multe întrebări. Unde vor locui, cât va dura până când viețile lor vor reintra pe...

Blocul de pe Primăverii, afectat de explozie, prezintă "risc ridicat de PRĂBUȘIRE"! Recomandarea autorităților pentru locatari!

Marţi, 26 Septembrie 2017
759

Prefectul Dan Șlincu a dat citire raportului de expertiză întocmit de prof. Dorel Plătică și care susține negru pe alb că blocul nu mai poate fi locuit până când nu se fac lu...