Primăria vrea să atragă fonduri pentru reabilitarea unei săli de sport de la o școală

Primăria vrea să atragă fonduri pentru reabilitarea unei săli de sport de la o școală

Municipalitatea vrea să atragă fonduri pentru reabilitarea unei săli de sport de la o unitate de învățământ, în suprafață totală de 504 metri părați.

Este vorba de sala de sport de la Școala Gimnazială "Elena Rareș". Valoarea estimată a investiției se ridică la 744.895 lei, durata de execuție fiind de 12 luni. 

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local din data de 28 februarie va fi și un proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici de la acest obiectiv de investiții.

Pentru a obține finanțare, Primăria va depune o solicitare în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, subprogramul "Regenerare urbană a municipiilor şi oraşelor". 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sinistrații afectați de explozia din Primăverii primesc bani de la Guvern! Ce sumă va fi alocată!

astăzi, 13:40
776

Locatarii din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de o explozie ce s-a produs într-unul dintre apartamente, la jumătatea lunii septembrie, vor primi sprijin fin...

Liderul LSI Botoșani: "Salariile profesorilor nu sunt acoperite la această oră"

astăzi, 13:16
189

Pe lângă fondurile insuficiente pentru plata hotărârilor judecătorești câștigate de angajații din sistemul de învățământ din județul Botoșani, nu sunt bani nic...

Bani insuficienţi pentru plata hotărârilor judecătoreşti ale profesorilor botoşăneni. "Riscăm să ajungem într-o situaţie de blocaj cu şcolile"

astăzi, 12:10
234

Banii alocaţi judeţului Botoşani la rectificarea bugetară de acum câteva zile nu acoperă nici pe departe necesarul de fonduri pentru plata hotărârilor judecătoreşti.Liviu Axint...