Primăria vrea concurs de idei peisagistice

Primăria vrea concurs de idei peisagistice

Mâine, începând cu orele 11.00, aleșii vor participa din nou la o ședință extraordinară de Consiliu Local. La inițiativa primarului Cosmin Andrei, există pe ordinea de zi un proiect de HCL, care vizează aprobarea Regulamentului concursului de idei de îmbunătățire peisagistică a sensurilor giratorii, concurs organizat pentru locuitorii din proximitatea intervențiilor aprobate prin Strategia de Dezvoltare Locală a municipiului Botoșani.

Sunt vizate sensurile giratorii de la intersecția străzilor Grivița, Tudor Vladimirescu și Donici, intersecția străzilor Tudor Vladimirescu cu Împărat Traian, străzile Împărat Traian cu Octav Onicescu și nu în ultimul rând sensul giratoriu de la intersecția străzilor Grivița, Independenței și Dreptății. Concursul de idei și soluții se va organiza de către Primăria Botoșani în parteneriat cu Ordinul Arhitecților, în componența comisiei de evaluare și selecție vor fi incluși arhitecți, artiști plastici precum și personal din cadrul aparatului de specialitate din cadrul municipalității.

Finanțarea concursului de idei și soluții pentru îmbunătățirea peisagistică, va fi suportată de către Primărie, în valoare de 3.000 de lei, reprezentând premiile în bani pentru locurile I, II și III.

 

Spune-ne opinia ta