Primăria Dersca și-a cumpărat camion cu fonduri europene!

Primăria Dersca și-a cumpărat camion cu fonduri europene!

Primăria Dersca a reușit să-și cumpere un camion cu fonduri europene, pe care îl va folosi la întreținerea drumurilor locale.

“Dacă în urmă cu șapte luni semnam primul contract din cele 7 pe care le derulăm în 2019, iată că unul dintre ele am ajuns să-l finalizăm. Vineri 29 august 2019 am recepționat un autocamion basculabil în cadrul unui proiect realizat 100% din fonduri europene pe care îl vom folosi în comuna Dersca la întreținerea de drumuri și la tot ce este necesar pentru locuitorii comunei”, a explicat primarul comunei, Fănică Romanescu.

De asemenea, autoritatea locală a anunțat că la toate celelalte 6 investiții derulate în comună cu fonduri europene se lucrează intens, fiecare fiind în diferite stadii de execuție.

“În perioada imediat următoare urmează să se facă recepția a încă două investiții, respectiv respectiv Școala nr.2 și Grădinița. La Școala nr. 2 lucrările sunt realizate în proporție de 95%, în timp ce la grădiniță lucrările sunt realizate în proporție de 90%”, a mai anunțat Fănică Romanescu.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
814

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
256

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
223

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...