Primăria Botoșani organizează Balul pensionarilor

Revelionul pensionarilor, organizat de municipalitatea botoșăneană, se transformă în Balul pensionarilor.

Primăria Botoșani organizează Balul pensionarilor

La ședința de Consiliu Local de miercuri au fost prezenți și mai mulți pensionari care au venit să se intereseze dacă primăria mai organizează anul acesta Revelionul pentru persoanele vârstnice.

Primarul Cătălin Flutur le-a transmis că evenimentul se va organiza, doar că se va numi Balul pensionarilor, pentru că Revelionul a trecut.

În acest moment se lucrează la un regulament care să cuprindă niște criterii în baza cărora se va face selecția persoanelor care pot participa la această petrecere organizată de Primăria Botoșani, regulamentul urmând a fi supus aprobării și în Consiliul Local.

Balul pensionarilor va avea loc în luna februarie și va fi organizat cu bani exclusiv din sponsorizări. La ora actuală, municipalitatea are la dispoziție 30.000 de lei pentru acest eveniment. 

Municipalitatea va încheia un parteneriat cu asociațiile reprezentantive ale pensionarilor, iar în cazul în care va exista un număr mare de solicitări din partea celor care vor să participe la acest Bal se va lua în calcul și posibilitatea ca unii pensionari să achite o parte din contravaloarea meniului.

"Am luat decizia să facem un parteneriat cu asociaţiile reprezentative, toate asociaţiile care se ocupă de problemele persoanelor vârsnice, dar cel mai reprezentativ la Botoşani şi cu cei mai mulţi membri este Sindicatul Pensionarilor. Vom face un parteneriat cu Sindicatul Pensionarilor, care va consulta toate celelalte organizaţii care răspund de persoanele vârstnice, pentru a stabili un număr. Noi putem să asigurăm pentru maxim 600 de persoane", a spus primarul Cătălin Flutur. 

 

Spune-ne opinia ta